vzglavnik (povšter)? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


vampirka -> vzglavnik (povšter)? (23.10.2007 11:53:51)

Mene pa zanima kdaj ste svojim malčkom dvignile vzglavje s pomočjo blazine (pa ne tiste 1cm, ampak višje)? Najina pupa je stara skoraj 11 mesecev in zadnje čase opažam, da zelo hitro zaspi potem, ko se zbaše na povšter od enega od naju (ko proti jutru pririne v najino posteljo) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Jaz osebno sem tiste sorte, ki lahko zaspim (in dobro spim) z zelo nizkim vzglavnikom ali celo brez, mož pa npr. še mojega vzame, če mu uspe...mislim, da je tamala po njemu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
In če, kateri material priporočate? V ikei prodajajo vzglanike za otroke od 1.leta naprej (65% poliester, 35% bombaž...poljnjen z umetnim materialom) - verjetno je boljše, če je 100% bombaž, ali ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Hvala za odgovore...




bobo72 -> RE: vzglavnik (povšter)? (23.10.2007 17:50:38)

Naša prva je dobila povšter pri nekaj več kot 9. mesecih. Po posvetu z njeno pediatrinjo (med sistematskim pregledom), ki je rekla da je dovolj stara, da ji ne more škodovati. Pri drugi še nismo poiskusili, je premala (7.mesecev)




Stran: [1]