|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sem al nisem?
24.10.2007 12:03:16   
krfijolca
sem se registriralauser posted image
Čakam na odgovor in sporočim!
Držte pesti da reče da je to nosečnost!

(odgovor članu krfijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.10.2007 14:51:43   
Inigo
držimo in navijamo za pikico!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 27
24.10.2007 16:19:47   
Sulfinija
Tudi jaz navijam zate.Kaj še ni tega odgovora?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.10.2007 9:08:11   
krfijolca
nič ne bo verjetno!
Saj sem vedela, da se brezveze veselimuser posted image

Eto njegove besede:
na sliki je res videti tekočinsko tvorbo v maternici, vendar nima vseh potrebnih značilnosti za nosečnost. Manjka odebeljena maternična sluznica, prav tako je običajno okrog gestacijske vrečke prisoten "halo", nekakšen odebeljen sivkast odboj, ki ga tudi ni. Glede na utemeljen dvom, da gre za nosečnost predlagam ginekološki, vaginalni UZ pregled, ki je mnogo bolj ločljiv kot je preko trebuha. Mislim,da gre za psevdogestacijsko vrečko, katere razlog ta hip ne morem poznati in da skoraj zanesljivo ne gre za nosečnost. Glavni argument, da ne gre za nosečnost pa je negativen test. V dvomu bo potrebno pogledati še ßhCG iz krvi. Obstaja možnost, da gre za mukometro ali hidrometro, torej v maternici nakopičeno sluz ali tekočino, kar bi lahko bila posledica zaprtega MV v kombinaciji z uporabo KT. V omenjeni količini nič škodljivega
Pa počakajmo jutri na vaginalni UZ

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.10.2007 9:11:25   
Inigo
user posted image user posted image user posted image user posted image škoda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 30
25.10.2007 11:57:02   
Kinokija
Žal mi je..

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......