Muca83
|
MarijaPo, najina zgodba je skoraj enaka. Obe sva bili marčevki in obema so na NS ugotovili, da je plod mrtev. A ti si shujšala? Jaz sem se pa še ene 2 kg zredila. Že med nosečnostjo sem pridelala ene 2 kg, potem pa še 2. Ampak sedaj ni pravi čas za hujšanje, ker telo rabi vse možne hranilne snovi. Hvala, ker držiš pesti zame! Neža7, bo pa drugi mesec! Ga bo Miklavž prinesel Upam, da te ni preveč potrlo. Jaz sem pa ta mesec v sebi vedno bolj prepričana, da sem nosečka, pa ne vem zakaj Upam, da ne bom preveč razočarana, če se prikaže Moram priznat, da sem danes kupila test za nosečnost, no saj najbrž ga ne bi, samo sem šla ravno v DM, ker sem imela kupon za popust, ki jutri poteče in sem še test spotoma kupila. Zdaj pa lahko spet preizkušam svojo trdno voljo, da ga ne naredim pred načrtovanim dnem. No, pred petkom se ni za bati, samo moj plan je v ponedeljek, čeprav bom pri trdnosti moje volje zadovoljna če bom do nedelje zrdžala Če se seveda prej ne prikaže