ronja -> RE: ponovna zanositev po SS (30.8.2011 13:41:19)
|
Imela sem 2 ss-a, oba v 6. tednu in oba brez abrazije, brez tabletk, popolnoma naravna - sama sta se sprožila in sama sta se spucala. Obakrat sem dobila m. takoj po 1 mesecu (kot da bi bil ss menstruacija), čeprav naj bi bilo to zelo nenavadno in naj bi navadno prišla m. šele po 6 tednih ali kasneje. Prvič mi je bivša g. svetovala 3 mesece premora in sva poslušala, ker se nama ni tako zelo mudilo z otrokom, je pa potem tudi takoj ratala. zakaj je tista g. svetovala 3 mesece, ne vem, mogoče za ziher, da ne bi bilo kaj psihičnega ali kaj jaz vem, zakaj. Drugič mi je zdajšnja g. rekla, da naj počakam na eno m. in še na test nosečnosti me je dala po ss-u, da bi bila ziher, da se je vse vrnilo v normalo in sva počakala to eno m. in potem tudi takoj v prvo naredila tega, ki ga zdaj nosim. Pušenjak pravi, da je eno m. dobro počakat, zato, ker se sicer posteljica rada preveč prilepi na maternico in jo je po porodu treba ven praskat, da pa ni noben problem, če pač zanosiš takoj, samo pač to posteljico pač ven spraskajo potem. meni ni bilo do tega, zato sva rajši počakala eno m. več mislim, da ni treba, če ni nič narobe in si želiš otroka. Za ss v zgodnji nosečnosti so v veliki meri odgovorne napake pri razvoju zarodka (napake pri podvajanju ali kromosomske napake), tako da tu zdravniki nimajo kaj dosti za naredit. Itak potem lahko zanosiš in imaš lepo zdravega otroka - boljše tako kot rodit bolnega, ne?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tako sem se jaz potolažila obakrat in meni je delovalo.
|
|
|
|