Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako naj ji razložim? 23.10.2007 10:23:02
|
|
|
|
Taula
|
Kot so že rekle..raje naj se briga kako bo dobila nazj premoženje. Taka dejanja ji bodo samo škodila. So pa znak da ga ni niti slučajno prebolela.
|
|
RE: Kako naj ji razložim? 23.10.2007 10:26:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: fricka Jaz pa mislim, da take neumnosti sodijo k prebolevanju. . Nis(m)o vsi tako neumni. In preboleva se lahko partnerja tudi drugače. Točno tako, tukaj je potrebna čustvena inteligenca.
|
|
|
|
RE: Kako naj ji razložim? 23.10.2007 10:54:12
|
|
|
|
fricka
|
Saj jaz se strinjam z vami. Tudi jaz ne bi prebolevala na tak način. Je pa od mojega bivša. Pri tem je on pokazal izredno veliko zrelost in pamet, da je pri tem ni obsojal in se je z njo še vedno pogovarjal. Hotela sem samo rečt, da smo res različni ljudje. Meni tudi ni bilo fajn gledat njene izpade, ko sta bila že eno leto narazen. Pa klicarla me je, da sem ji ukradla fanta in kako se bo borila zanjga. Sicer njegova prijaznost je morda situacijo še poslabševala, ker ni mogla pretrgat stikov. Poznam pa tudi prijateljico, ki je dejansko pristala v Polju. Pač zrušil se ji je svet, ko je ostala brez moža in hiše. Pa zdaj čisto normalno živi naprej. Čas bo prinesel svoje. Smo pa res različni ljudje in ne je obsojat zaradi tega. Ni neumna in ne regara neumno, samo svojih čustev še ne zna krotiti. Pogovarjaj se z njo, pa ji bo vsak dan lažje. tistega dne, ko ne bo nenehno mislila kako ga sovraži, bo lahko začela mirno živeti naprej. Sicer pa naj se zaveda, da sta za razpad veze vedno potrebna dva. Nakaj mu pač ni odgovarjalo.
|
|
|
|
RE: Kako naj ji razložim? 23.10.2007 11:55:49
|
|
|
|
mert
|
Jz bi ji skušala dopovedati, da bo gotovo bolj "zažgalo", in mu morda seglo bolj do srca, če mu napiše eno "osladno - sarkastično " vizitko, v kateri mu želi že pri tej ženski (ne šele pri tretji ali četrti) več sreče kot pri meni. Lahko mu opiše kakšen lep dogodek in ga potem sarkastično komentira... Mislim da take reči (ne nesramosti) marsikdaj dajo največ zadoščenja. Nasprotni strani pa dajo misliti - če je le toliko dojemljiv. Pri tem pa ji seveda lahko ti pomagaš!
|
|
|
|
RE: Kako naj ji razložim? 23.10.2007 11:56:42
|
|
|
|
Kuba
|
če bo želela to narediti bo tudi naredila, čeprav ji svetuješ da ne, ker v tem trenutku ne zna krotiti čustev in se ne zaveda posledic, tip pa valda ni tako neumen, da nebi vedel kdo mu pošlje vrv za se obesit... si pa me spomnila na mojo teto ko jo je stric zapustil je delala take, da glava boli... od nekih vudu variant, črne magije do grozečih sms, obračuni z novo,itd. Se mi zdi da take stvari delajo ljudje, ki se ne znajo čustveno kontrolirati in mislijo samo na maščevanje, bi pa se jim bolj splačalo da mislijo na svojo prihodnost in kako naj pridobijo nazaj tisto za kar so se trudili (gledano premoženjsko). Tukaj pa je res treba 'vklopit' čustveno inteligenco...
|
|
|
|
RE: Kako naj ji razložim? 23.10.2007 13:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Boljše da mu štrik pošlje kot pa metek z njegovim imenom
|
|
|
Dekliška imenajagodka7Katero ime je najlepše?Isabela (
27%)
Lina (
10%)
Neli (
10%)
Zoja (
20%)
Taja (
9%)
Brina (
23%)
Število vseh glasov: 400Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!