fricka -> RE: Kako naj ji razložim? (23.10.2007 10:54:12)
|
Saj jaz se strinjam z vami. Tudi jaz ne bi prebolevala na tak način. Je pa od mojega bivša. Pri tem je on pokazal izredno veliko zrelost in pamet, da je pri tem ni obsojal in se je z njo še vedno pogovarjal. Hotela sem samo rečt, da smo res različni ljudje. Meni tudi ni bilo fajn gledat njene izpade, ko sta bila že eno leto narazen. Pa klicarla me je, da sem ji ukradla fanta in kako se bo borila zanjga. Sicer njegova prijaznost je morda situacijo še poslabševala, ker ni mogla pretrgat stikov. Poznam pa tudi prijateljico, ki je dejansko pristala v Polju. Pač zrušil se ji je svet, ko je ostala brez moža in hiše. Pa zdaj čisto normalno živi naprej. Čas bo prinesel svoje. Smo pa res različni ljudje in ne je obsojat zaradi tega. Ni neumna in ne regara neumno, samo svojih čustev še ne zna krotiti. Pogovarjaj se z njo, pa ji bo vsak dan lažje. tistega dne, ko ne bo nenehno mislila kako ga sovraži, bo lahko začela mirno živeti naprej. Sicer pa naj se zaveda, da sta za razpad veze vedno potrebna dva. Nakaj mu pač ni odgovarjalo.
|
|
|
|