slinčki (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

kate_mario_rok -> slinčki (22.10.2007 21:39:00)

ali mogče katera ve če se dobijo plastični slinčki za kupit in kje. ti slinčki so včasih bili iz plastike pa si jih umil pod tekočo vodo tako ti ni bilo treba mazati teh iz blaga. če katera ve naj mi sporoči lepo prosim

Naja30 -> RE: slinčki (22.10.2007 21:40:17)

Jaz sem jih nabavila v h&m-u, dva sta bila v kompletu. Ampak zdaj jih že dolgo nisem vidla tam.

mojčca -> RE: slinčki (22.10.2007 21:45:59)

Jaz sem ga kupila v Arielu, pa mi ni preveč všeč - se mi zdi ful trd. No, pa dobiš jih tudi v Baby centru.

No, zadnjič pa sem šla v Pikapolonico in imajo ful dobre. So taki bolj veliki, na zunanji strani so taki plastični, da ga lahko obrišeš, na notranji strani pa je iz blaga. Spodnji del, kamor se ujame hrana pa je tudi iz plastike in se jo lahko odstrani, tako da samo tisto umiješ, slinček sestaviš nazaj in to je to. Se ga pa ful težko dobi, cena pa, mislim, da je bil malo čez 4 EUR-e.

lelaval -> RE: slinčki (23.10.2007 0:06:32)

Jaz sem ga kupila v Baby centru. Je za razliko od starejših dveh dosti bolj mehak - kot iz gume - ga lahko celo zvijem.

livia -> RE: slinčki (23.10.2007 7:27:26)

Baby center, ariel.
Mi jih kupujemo tu.

solatja -> RE: slinčki (23.10.2007 13:19:48)

imam tistega trdega chiccotovega, ki je ena sama spet (cel plastičen in nepregiben). potem imam še enega chiccotovega iz blaga z žepkom, ki ima zraven še 2 slinčka, ki se gor nalepita (ne znam drugače opiosat), pa ga tudi nisem uporabljala. še vedno imam in vsakodnevno uporabljam te iz h&m (imam 4) in so celi iz pvc-ja, perem jih pa pod vodo in vsake toliko tudi v stroju na 40 (čeprav piše, da je ročno pranje, ni nobenih težav). ne vem pa, če jih še imajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Stran: [1]