klavdija&peska -> OBsedenost! (10.12.2004 11:34:57)
|
Drage dame! Kar nekaj casa ze sledim temam na forumu in obcasno tudi kaj pokomentiram, a si hkrati tudi ne delam utvar da tudi kaj dosti vem. :zmeden: Vse tole norenje, hitenje, cakanje vsak mesec, kot da je ena velika obsedenost. :hudicek: Tudi sama sem pred nekaj meseci imela neprijetno izkusnjo, ko se ti vse skupaj sesuje v prah, ko ti povedo da otrokovega utripa pac ni. Potem pa miljon zakajckov in obupna zelja po novem poskusu. :duda: A se mi zdi, da nam te zelje, prav nic ne koristijo. :hudicek: Vsakomesecno naprezanje mozganckov, nama je tokrat uspelo, bom koncno mama, pa tako zelo si zelim :zmeden:..... nam cisto nic ne pomaga. Prej se mi zdi da nas dodatno utrudi in kvecenmu zablokira in upocasni vse skupaj. Morda je cas v tem veselem decembru, da si malo spocijemo tudi psiho! 9nebesa In vem, da ko se bo zgodilo tudi nam, bomo najboljse mame na svetu!! :sloncek: In takrat nas bodo z veseljem sprejele v klub vse tiste najbloljse mame tam zunaj! :kava: Drage dame zato pockrljajte najprej sebe :morje: in boste videle da tudi za nas posije soncek!:angel: papa, za nekaj casa: :rozica:
|
|
|
|