Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj se v Kranjski Gori lahko počne čez vikend? 10.12.2004 11:38:11
|
|
|
|
JASNA D
|
Vprašaj Romci!!! Se je tam klatila kakšna dva tri tedne nazaj... LP, Jasna
|
|
|
|
Kaj se v Kranjski Gori lahko počne čez vikend? 10.12.2004 11:49:36
|
|
|
|
Annny
|
Ojla, tukaj blizu sem doma:) Na sprehod greste lahko k jezeru Jasna...to je po tisti cesti, ki pelje proti Vršiču...še malo naprej je hotel Erika- do tja je ful lep sprehod. Bazen je v hotelu Larix, pa savna, masaža itd. Lep vikend!
|
|
|
|
Kaj se v Kranjski Gori lahko počne čez vikend? 10.12.2004 11:51:22
|
|
|
|
tinadvojčica
|
Tudi mi gremo konec januarja pa me zanima kaj lahko tam počnemo z dvema tri mesece starima dojenčicama?
|
|
|
|
Kaj se v Kranjski Gori lahko počne čez vikend? 10.12.2004 11:52:05
|
|
|
|
india
|
Ja,do Erike le pojdite, pa sprehodi po sami Krajnski gori so čudoviti!:bravo::kuza:
|
|
|
|
Kaj se v Kranjski Gori lahko počne čez vikend? 10.12.2004 11:56:54
|
|
|
|
Annny
|
No, drugače je pa to bolj miren kraj..ni kakega nočnega življenja, pa saj to vas ob vaših štručkah niti ne bo zanimalo, kajne?:) Lokal je pa lušten Papa Joe, za jest pa priporočam picerijo Lipa ali pa hotel Kotnik! Drugače je pa veliko trgovin s spominki ipd.. LP
|
|
|
|
Kaj se v Kranjski Gori lahko počne čez vikend? 10.12.2004 12:10:30
|
|
|
|
baguSka
|
Oj, tud sama se večkrat potepat po tistem koncu in ti res priporočam sprehod okoli jezera Jasna in kopanje v hotelu Larix. Res je lepo! Veliko užitkov in sproščanja vam želim!
|
|
|
|
Kaj se v Kranjski Gori lahko počne čez vikend? 11.12.2004 15:27:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Sandy, kolk je pa kaj topla voda v Larixu in v Leku?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?