Pia77 -> RE: vaš partner med nosečnostjo (22.10.2007 21:01:34)
|
lotty4, mislim, da tvoj partner reagira podobno kot veliko žensk in njihovih partnerjev v obdobju nosečnosti. Po moje gre za nekaksno 'strahospostovanje', tako kot si omenila ze sama; strah pred tem, da bi s spolnim odnosom naredil skodo in bi se zaradi kratkorocne potesitve strasti zgodila tragedija (ceprav je to v normalni nosecnosti res malo verjetno) in spostovanje do nosecega zenskega telesa, ki je sicer lepo in zapeljivo, vendar bolj namenjeno temu, da varuje otrocka kot pa zadovoljevanju spolnih potreb. Tisti, ki globoko v sebi mislijo, da je spolnost nekaj 'umazanega, gresnega', se bodo v casu nosecnosti morda raje vzdrzali oziroma pri seksu ne bodo mogli tako uzivati. Midva konkretno sva doslej med nosecnostjo (24T) seksala samo nekajkrat, in to vsakic na mojo pobudo, ko je moz videl, da sem brez strahu, da bi slo kaj narobe, in sem si to absolutno zelela - zaradi sebe. Sicer pa vsak po svoje. Ce bi se to, kar opisujes, dogajalo pri mojem partnerju, si s tem ne bi belila glave. Midva sva imela npr. nekajkrat podobne 'težave', ko sva pred mnogimi leti zacela hoditi... Pa je bil problem samo njegova trema in nesproscenost, ne pa to, da si ne bi bila privlacna.
|
|
|
|