|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija in zanositev
22.10.2007 19:17:33   
Anonimen
V teh dneh imam plodne dneve, ker se mi je včeraj tadruga črtica ovulacijskega testa zelo močno obarvala, danes pa je začela bledet-je še vedno temna ampak manj kot včeraj. Spolne odnose sem imela s partnerjem 18.10, 20.10 in danes. Pa še do petka bo tako na 2 dni seveda. Kolikšna je možnost da zanosim. To je bila moja prva ovulacija po 9 mesecih sprožena z zdravili.

Hvala
Martina
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija in zanositev
22.10.2007 20:04:17   
Taula
Kolikšna je možnost da zanosim

25% je šanse na ciklus pod pogojem da je vse OK.

Srečno.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2007 20:32:23   
Lupita
Držim pesti, drugače pa je najbolj idealno, če začneš slončkat že dva dni pred predvideno O. 

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2007 22:37:04   
mojca345
http://mladost.plivazdravlje.hr/?section=spolnost&section_menu=kalendar#kalendar

mogoče ti bo tole tudi pomagalo. poleg štejta dnevov, ti tudi pokaže ovulacijo.kdaj jo pričakuješ lahko in kdaj zamuja.....

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2007 8:04:33   
slovenka
ja, meni se je tudi ta stran zdela fajn. Sploh, ko ti pošljejo mail, da danes pa bi morala priti user posted image , sicer naj naredim test user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2008 17:03:02   
L3vcika
in kdaj bom imela po vašem ovulacijo jaz, glede na to da je prvi dan zadnje M 20.8., nekje ju3 ali poju3šnjem pa bi mogla M končat? Men res ni jasno nič, ker sem med zadnjima dvema M imela razlike samo 17 dni, česar pa nikakor ni mogoče izračunati, če bi želela vedet kdaj bom imela ovulacijo zdaj!

When life puts stones in your way build something nice out of them!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?