pa še to....vse katere ste na zacetku nosečnosti... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mela -> pa še to....vse katere ste na zacetku nosečnosti... (10.12.2004 11:01:39)

a vas tut kej križ boli???????mene non stop!!!:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

Vrtnica1 -> pa še to....vse katere ste na zacetku nosečnosti... (10.12.2004 11:07:56)

Ja, Mela, tudi križ lahko prav fino boli :)
Vse je ok, nič nenormalnega se ti ne dogaja ;)
Uživaj, V. :rozica:

Dari -> pa še to....vse katere ste na zacetku nosečnosti... (10.12.2004 11:10:43)

Jaz sem ze skoraj v 9t, pa me tud boli kriz. Vcasih bolj :grrr:, vcasih manj :bravo:. Ampak je za zdrzat :)

Pa se to mela - ciste menda res niso nevarne in verjamem, da bos na naslednjem pregledu ue videla svojega malega in bitje njegovega srcka :sloncek:

LP

mela -> pa še to....vse katere ste na zacetku nosečnosti... (10.12.2004 11:13:10)

ja res upam!no 4 meseca sva veselo :sloncek::sloncek::sloncek: in sem mislila samo da zanosim pa bo vse ok!dreka!zdej me skus neki skrbi pa kaj če bo to pa to pato pol sm pa še tak prvi pregled imela!!!!ma sej bo !!!!sm da smo me 9nebesa9nebesa9nebesa

Dari -> pa še to....vse katere ste na zacetku nosečnosti... (10.12.2004 11:17:59)

S tud mene vcasih popadejo črne misli.:(( Pred prvim pregledom me je skrbelo, če je v maternici, pa če bo živ...Pa je blo vse OK. :bravo: Zdaj me skrbi, če bo tud na drugem pregledu še vse OK... :zmeden: Pa je brez veze se s tem obremenjevat. Moj mi skoz govori naj o tem ne razmisljam. In ce kdaj zacnem, se prisilim da rajs zacnem razmisljat, kako bo ko bo mali zacel brcat, pa ko se bomo poleti sprehajali, ...
Bos vidla da bo se vse v redu. Naj vaju :angel::angel::angel: čuvajo

bivka -> pa še to....vse katere ste na zacetku nosečnosti... (10.12.2004 13:14:20)

Joj, ko se spomnim!:((
Mene je do 16t grozno bolel križ, potem pa še samo včasih.

Stran: [1]