Plačilo vrtca (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

BLAŽIKA -> Plačilo vrtca (22.10.2007 15:36:50)

Mene pa zanima kako mi bodo sedaj obračunali vrtec, ko oddam novo vlogo v novembru za znižano plačilo. Prej sem bila nezaposlena, sedaj pa sem z novembrom že zaposlena. A mi na podlagi ene plačilne liste že obračunajo ali se gledajo prihodki za eno leto nazaj?

Nikoletka -> RE: Plačilo vrtca (22.10.2007 16:08:40)

Joj mater jim... Bolš da se ne spomnim kako je blo pri meni! Ko sem bla brez službe so mi vrtec zaračunavali po dohodkih za eno leto nazaj, ko sem bila še zaposlena. Ko sem se znova zaposlila, sem mogla spremembo javit, mislim da najkasneje v 8 delovnih dneh in so mi vrtec takoj po višji tarifi začeli zaračunavat. Tko, da na žalost boš mogla kar glede na plačko plačevat! Pozdravček

total -> RE: Plačilo vrtca (22.10.2007 16:37:09)

BLAŽIKA jaz morem prnest 3 plačilne liste zdaj naknadno pa bojo pol spet zaračunali,ponovno.

BLAŽIKA -> RE: Plačilo vrtca (22.10.2007 17:04:15)

Kaj pa ko še jaz nebom sedaj imela do 15 nobene plačilne liste?

FORZA -> RE: Plačilo vrtca (22.10.2007 17:21:26)

Zdaj do 15. novembra daš notri pač tisto za nazaj, če si bila nezaposlena to kar si prejemala. Ko se zaposliš prineseš prvo plačilno listo, tko je pr nas.
Se pravi, če začneš novembra delat, dobiš plačo decembra. Samo tisto prvo plačilno listo pol neseš in ti ponovno obračunajo.

lukec -> RE: Plačilo vrtca (22.10.2007 17:43:16)

IZVIRNO SPOROČILO: Nikoletka

Joj mater jim... Bolš da se ne spomnim kako je blo pri meni! Ko sem bla brez službe so mi vrtec zaračunavali po dohodkih za eno leto nazaj, ko sem bila še zaposlena. Ko sem se znova zaposlila, sem mogla spremembo javit, mislim da najkasneje v 8 delovnih dneh in so mi vrtec takoj po višji tarifi začeli zaračunavat. Tko, da na žalost boš mogla kar glede na plačko plačevat! Pozdravček

Enako pa tudi pri otroškem dodatku je bilo tako.

Stran: [1]