Mimi* -> Še enkrat bombažne pralne plenice-izkušnje iz prakse (11.12.2004 20:12:08)
|
Jaz imam 13 racmanov in 5 štorkljic,uporabljam jih že od začetka,tamala pa je stara skoraj osem mesecev. Vneta rita je bila enkrat ali dvakrat čisto malo pa sem z Bebanthen kremo mazala in je bilo ok. Drugače pa kremo za ritko le redko uporabljam. Prekrivne hlače imam volnene(3 kom)in na začetku sem krvavo rabila vse troje,ker je skoraj pri vsakem kakanju malo ušlo pri strani,ker je bilo seveda še čisto tekoče. Sedaj so dvoje čisto dovoj. Kar se pa samih plenic tiče,so pa racmani res bolj vpojni ampak so trši,sploh sedaj,ko jih sušim na radiatorju. Najboljša rešitev je sušilni stroj,če ga imaš-suhe dam notri za 15 min in so potem čisto mehke. Štorkljice so pa precej mehkejše,vpijajo pa res mnogo slabše.Imam tri dnevne in dva nočna vložka,vendar je nočni vložek približno toliko debel,kot pri racmanih dnevni. Od štorkljic dnevni pa je tako tanek,da ga ponavadi kombiniram še z enim od racmanov za ponoči. Imam pa tri dnevne in dva nočna vložka več in mi ponavadi pridejo zelo prav. Perem pa na tri dni in mi kar lepo znese. No,tako je pri meni,če te pa še kaj zanima,pa kar vprašaj:)
|
|
|
|