prosim pomoč... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


čbela -> prosim pomoč... (22.10.2007 12:37:24)

RJAVI IZCEDEK?
je katera imela, sem v 7tednu.....bila na pregledu v čet. (vrečka v maternici, srček bije) imam 29.10 spet pregled...in dobim MK...
upam da ni to nič narobe.....gin. je rekla da lahko je normalno lahko ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
strahhhh
prosim pozitivne misli...izkušnje...




Eillish -> RE: prosim pomoč... (22.10.2007 12:44:00)

Imela sem krvav izcedek v 8 tednu in mi je ginekolog tudi rekel, da ne more zagotoviti, da bo vse v redu. Psihično sem se že pripravljala na splav, pa je bilo potem na srečo vse vredu in celo nosečnost ni bilo nobenih težav. Tako da - misli pozitivno (in malo počivaj oz. poležavaj). Držim pesti, da bo vse v redu! Srečno!




t*e*j*k*a -> RE: prosim pomoč... (22.10.2007 12:44:05)

Jaz sem tudi imela rjavi izcedek nekje v 7.tednu!! Ampak je bil minimalen - kapljica. Pojavljal se mi je pa dva dni, potem pa nič več. Sem klicala G in je sestra rekla da če ni sveža kri in če ni v velikih količinah je to normalno zaradi raztezanja maternice. Rada namreč poči kaka žilica. jaz sem imela potem čez en teden pregled in je bilo vse ok, izcedka niti nisem več omenjala ker ga ni bilo več.
Zdaj pa čakamo da nam decembra posije sonček[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Taula -> RE: prosim pomoč... (22.10.2007 12:46:54)

Jaz sem imela izcedek in krvavitve. Začelo se je zgodaj...v 6 tednu, sedaj sem v 11. Sveža kri je bolj kritična. Če Uz pokaže da je vse ok, ti lahko dajo le počitek in Dabroston. (to dajo če krvaviš) Drugega ne morejo narediti, ker je tako zgodaj. Ponavadi niti ne vedo vzroka zakaj do tega pride. Ene imajo izcedke v času ko naj bi imele M. Do rjavega izcedka lahko pride tudi če imaš vnetje. Pojavi se lahko kri npr. tudi po seksu, če poči kaka žilica. Možno je veliko stvari, tudi raztezanje maternice.
Na RR se je o tem veliko pisalo..veliko jih je normalno donosilo, ene so žal splavile. Ni nekega pravila, lahko samo čakaš in upaš na najboljše. Je težko vem ker sem na istem, samo žal drugega ni.
Srečno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]




Anonimen -> RE: prosim pomoč... (22.10.2007 12:48:20)

Tud jaz sem imela sicer v 6 tednu rjav izcedek, ki pa je po malem trajal cel teden, pa mi je G rekla, da če ni sveže krvi, da ni panike.

Tako da ti počivaj, pa misli pozitivno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




čbela -> RE: prosim pomoč... (22.10.2007 12:53:49)

punce hvala vam....sam malo me potolažite...čeprav sem bila na ultrazvoku v čet.
ampak do pon je še tako daleš.....cel teden....
malo imam še rjavo.....svetlo...pa skos me neki špika::...




Taula -> RE: prosim pomoč... (22.10.2007 12:56:21)

Telo se mora spucati. Špikanje v tem času je pa normalno, ker se maternica razteza. Važno je da nimaš krčev.




Marusah -> RE: prosim pomoč... (22.10.2007 13:03:13)

Čbela, naj ti poven, da sem jaz v 6 t tako močno krvavela (kot bi imela M), da me je moj dragi peljal na urgenco, kjer sem preležala 3 dni. Bila sem čisto iz sebe, vendar ni bilo z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  nič narobe. Dobila sem tablete in malo bolj počivala. Nato se mi je enako ponovilo še v 10 t... sedaj sem v 7 mesecu in po vseh preiskavah je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  zdrav kot riba.

V prvih 3 mesecih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]  lahko v času ko bi naj imele M pride do krvavitve, ki pa ni nujno, da se slabo končajo...

Zato, ti kar lepo pozitivno misli, počivaj in božaj bužeka...pa bo vse vredu!!!




mama06 -> RE: prosim pomoč... (22.10.2007 15:43:32)

čbela tudi jaz sem na začetku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] imela rjav izcedek, ki je postajal vedno močnejši. Dobila sem tablete Dabroston, ki so pomagale točno en teden do 7T nosečnosti, potem sem začela ponovno krvavet. Sprejeli so me v bolnišnico za en dan na opazovanje in me potem odpustili domov, kjer sem bila 2,5 meseca na bolniški in strogo počivala. Izplačalo se je, saj sem sedaj 4 dni pred rokom in komaj čakam, da spoznam svojo štručko.

Res je, da sem imela pred tem en SS, vendar, dokler te ne začne bolet spodaj v križu(proti trtici, jaz sem čutila kot popadek) in kri ni sveža, se nimaš kaj bat. Takšne krvavitve so pogoste. Pa tudi bolečine v križu niso nujno znak SS. Ti samo počivaj in se pusti razvajat, pa bo vse OK[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] .

Čestitam za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]!




sonchek -> RE: prosim pomoč... (22.10.2007 15:51:23)

tudi tukaj si lahko prebereš več o tem:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1543655

...drugače sem ga pa jaz imela v 7-tednu cel teden...no zdej pa čakamo na finish [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]