Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
a nas CSD proba okol prinest??? 10.12.2004 8:57:18
|
|
|
|
KIRA
|
punce, ne vem, če se naj smejem ali naj se jokam, ker mi ni prav smešno pri srcu. večkrat sem vam že povedala kako je blo z mano, ker sem bila ob nastopu porodniške brezposelna. in so mi lepo poslali odločbo, da mi pripada tolko in tolko, po nekem njihovem izračunu, ker sem v zadnjih 3 letih pred nastopom porodniške delala več ko 12 mesecev. pravzaprav sem neprekinjeno delala 7 let, predno sem izgubila službo. pa so mi lepo nakazovali - ni blo dosti, blo je pa nekaj. zdaj pa dobim odločbo, v kateri piše, da so mi zaračunali premalo - vsak mesec so mi brutto 20% premalo zaračunali in nakazali. poračun pa dobim nakazan ta mesec. to je sicer dobra novica, ker je skupni znesek skoraj tako visok kot mesečno nakazilo porodniške, ampak me tako jezi! tega usranega CSD sploh ne moreš kontrolirat!! če bi sami ne porajtali, da so naredili izračun narobe, kako hudiča pa naj jih pokontroliram. jaz nikoli ne bi vedela, da mi pripada več!!! pa še celo zdaj, ko rabim vsak tolar. pojma nimam, kako so to sploh videli. običajno ti dajo odločbo in to je to. kdo je šel še enkrat delat izračun, mi je pa skrivnost. takoooo sem jezna, če bolje razmislim o tem, da se denarja sploh ne morem veselit.:grrr: me zanima kje še so me okol prinesli, mogoče pri otroškem - ali pa ko je mož imel očetovskega? ali pa morda ko sem dala vlogo za socialno pomoč, pa so mi jo zavrnili? uh sem huda!:hudicek:
|
|
|
|
a nas CSD proba okol prinest??? 10.12.2004 12:36:13
|
|
|
|
Jančika_
|
:ups::ups::ups: Sej ne ve človek, kaj naj si misli...:hudicek:
|
|
|
|
a nas CSD proba okol prinest??? 10.12.2004 12:39:31
|
|
|
|
KIRA
|
ma jaz sem bla cel dan huda ko groza, miška me je mal v boljšo voljo spravila. zdaj se že napol veselim, da bo denarcev več. ampak vseeno. kaj pa ko ne bi noben izračuna kontroliral. bi me pa takorekoč "okradli" - oz. prikrajšali, pa čeprav mi pripada. mi navadni ljudje jih ne moremo kontrolirat. res, ne vem kaj naj rečem. groza.
|
|
|
|
a nas CSD proba okol prinest??? 10.12.2004 12:49:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Bolje da so se zmotili v minus kot v plus.... Slaba tolažba, ampak še kako res je tako. A veš, kako bi bila šele potem jezna? Če lahko, ta denar porabite za malo razvajanja. Pa boš takoj bolje volje.
|
|
|
|
a nas CSD proba okol prinest??? 10.12.2004 13:04:03
|
|
|
|
Iren@
|
Popoloma te razumem, ampak sedaj le napiši seznam stvari za katere boš porabile nepričakovane tolarčke, pa veliko, veliko užitkov pri nakupovanju ti želim in upam, da boš kupila kaj lepega tudi zase. :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?