Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali jim daste že bunde? 22.10.2007 10:03:19
|
|
|
|
zajlca
|
Žabe, bundica, rutka ali trak
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2007 10:21:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ali jim daste že bunde? 22.10.2007 10:35:39
|
|
|
|
lukec
|
Danes prvič bundo, spodaj pa ene kratke in ene dolge rokave pa tudi trak je imel prvič na glavi. Z žabami bomo počakali tja do nule.
|
|
RE: Ali jim daste že bunde? 22.10.2007 10:43:24
|
|
|
|
Blink1
|
No, pri nas je zjutraj 2 stopinji. Naša ima najlonke, podložene hlače, sp. majico, majčko z dolgimi rokavi ( v vrtcu), za ven pa še flis in plašček. Danes je imela kapo, prvič. Do zdaj pa trak z rutico.
|
|
RE: Ali jim daste že bunde? 22.10.2007 11:05:58
|
|
|
|
jooly
|
5-letnik: zgoraj: sp.majčka, majčka z dolgimi rokavi, jopica in bundica (normalna, ne puhovka) - v vrtcu gre v sobo samo v majčki, ker imajo toplo. spodaj: podložene hlače in nogavičke trak za na ušesa Danes imajo pač predviden ogled neke razstave in grejo na daljši sprehod, tko da se mi zdi, da ga je blo kar treba mal bol zadekat. Sicer so pa eni bolj, drugi manj zmrzljivi, tko da se mi take debate ne zdijo glih tiste, na katere bi blo treba dat velik poudarka (no hard feelings... )
|
|
RE: Ali jim daste že bunde? 22.10.2007 11:14:13
|
|
|
|
jakaracman
|
Zunaj je bilo 4 stopinje in veter, kar pomeni manj.Imela je flis kapco in toplo podloženo jakno pa jasno žabice. Ne in smo iz Lj in ne iz Rusije.Včasih je pozimi topleje!Aja pa čez flis te ful prepiha in čez navadne jopice tudi. Ni čudno da je toliko otrok bolanih če se pa ene čudite in jih oblačite premalo.Jaz gledam termometer in ne mesec!!!! Saj bo že čez dva dni topleje.
|
|
|
|
RE: Ali jim daste že bunde? 22.10.2007 18:43:21
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Zunaj je bilo 4 stopinje in veter, kar pomeni manj.Imela je flis kapco in toplo podloženo jakno pa jasno žabice. Ne in smo iz Lj in ne iz Rusije.Včasih je pozimi topleje!Aja pa čez flis te ful prepiha in čez navadne jopice tudi. Ni čudno da je toliko otrok bolanih če se pa ene čudite in jih oblačite premalo.Jaz gledam termometer in ne mesec!!!! Saj bo že čez dva dni topleje. Se strinjam. Sama sem bila ravno med 10.00 in 11.00 na sprehodu, takrat kot gredo tudi otroci iz vrtca. Bilo je sonce, malo je pihal veter in bilo je hladno. Sama sem imela majico dolg rokav, bombažno jopco ter jakno, ki je podložena s flisom. Mi ni bilo nič preveč. Sem pogrešala rokavice. No, pri nas so bili danes otroci v vrtcu (skupina naše pupe) prikrajšani sprehoda, ker so bili nekateri otroci premalo oblečeni.
|
|
|
|
RE: Ali jim daste že bunde? 23.10.2007 13:32:23
|
|
|
|
dory
|
Moj pa flisko, pa tanko kapo, pa obvezno tanke zabe...pa nismo iz rusije.....gledam pa na to kolk stopinj je pa ce je se kak veter pa sploh...me ne zanima letni cas...ali to,kako se drugi oblacjo...delam zgolj po obcutku...
|
|
|
|
RE: Ali jim daste že bunde? 23.10.2007 13:36:50
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Zunaj je bilo 4 stopinje in veter, kar pomeni manj.Imela je flis kapco in toplo podloženo jakno pa jasno žabice. Ne in smo iz Lj in ne iz Rusije.Včasih je pozimi topleje!Aja pa čez flis te ful prepiha in čez navadne jopice tudi. Ni čudno da je toliko otrok bolanih če se pa ene čudite in jih oblačite premalo.Jaz gledam termometer in ne mesec!!!! Saj bo že čez dva dni topleje. Jopico ima spodaj, čez pa jaknico oz. vetrovko. Kje jo naj bi prepihalo? Da pa eni dajo zdaj na glavo otrokom volnene debele kape (to sem včeraj videla v vrtcu), to je pa za moje pojme tumač. Seveda pa...vsak po svoje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2007 14:24:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zimska oblačila za vrtec 23.10.2007 14:58:46
|
|
|
|
Anonimen
|
zgoraj: sp.majčka, majčka z dolgimi rokavi, jopica in bundica (normalna, ne puhovka) - v vrtcu gre v sobo samo v majčki, ker imajo toplo. spodaj: podložene hlače in nogavičke trak za na ušesa Kako je fino, ker mi ni treba pisat Za žabe in puhovko se mi zdi pa veliko veliko prezgodaj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?