kaj sem dobla (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> kaj sem dobla (9.12.2004 21:28:33)

danes sem dobila čebriček:love:...mami ni vedla kaj za rd kupit pa je to nabavla:bravo:, samo zdaj pa imava z fantom problem kaj kupit za božič..sma mela to v namenu nabavit:ups:
zdaj naročam kataloge razno razne...in iščem razne varjante poceni:ups:, se splača kdaj kupit ko je kaj v akciji in vse lepo počasi nabavljam:bravo:

BARBARA R. -> kaj sem dobla (9.12.2004 21:31:48)

:bravo: mami.Se je pametno odločila!?

:muca:

mnjam -> kaj sem dobla (9.12.2004 21:34:59)

Čaki, čaki, jaz sploh ne razumem tvoj problem?!?!
A tebe zanima, kaj kupit tvoji "še nerojeni" :duda: za Božička??
Odgovori, pa ti bom lažje svetovala.

Anonimen -> kaj sem dobla (9.12.2004 21:43:03)

ja ja nekak tak;)...sma rekla da mi2 tak imava že vse, bova pa nekaj takega ko bova nucala za bebiko:duda: nabavla, lepo počasi:bravo:!sma mislila čebrička, ker je trenutno poceni, pa je naju mami zafrknila:)-
nekak tak no:ups:

Annny -> kaj sem dobla (9.12.2004 22:42:45)

:)-Dobro razmišljanje!

Jaz bi na vajinem mestu kupila kako uporabno igračko- npr. baby telovadnico ali glasbeni most...brez skrbi, to bo zagotovo prav prišlo! No, razen, če tega že nimata;)

Anonimen -> kaj sem dobla (9.12.2004 22:44:27)

fajn idejica...sma ze sama razmišljala o telovadnici:bravo:
enkrat bomo ziher rabli:)-

Martina* -> kaj sem dobla (10.12.2004 9:39:22)

Pozdrav vsem,

jaz sem razmišljala o nakupu blazine za dojenje (upam vsaj da bom lahko dojila :ups: ) in o palčku zavijalčku, da ne bo drekec preveč smrdel :)- (mogoče ima katera izkušnje z njim?)

Vozički so tudi v akciji v Ariel-u (midva sva ga glih kupla, imava pa rok konec aprila:love:). Pa razne knjigice, ki jih ponujajo v RR trgovini imava tudi že nagledane :)

ufff, pa še kaj bi se našlo... ;)

Stran: [1]