Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšni škornji so letos moderni? 21.10.2007 19:36:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Mogoče trenutno ni pametno iti v Trst, kaj pa vem. Vsaka stvar je za nekaj dobra. Za denarnico sigurno .
|
|
|
|
RE: Kakšni škornji so letos moderni? 21.10.2007 23:40:46
|
|
|
|
lelaval
|
Rija, ta pvi so mi všeč.
|
|
RE: Kakšni škornji so letos moderni? 21.10.2007 23:43:59
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni En kirurg iz Poreča (ali pa iz Zagreba, zdaj pa res ne vem več točno) je pred eno trgovinico v Trstu čakal svojo ženo, ko je nekam sumljivo dolgo ni bilo ven. Šel je notri ponjo, pa je ni bilo. In menda, ker ima veze, je hitro zbobnal skupaj un epolicaje ... specialce ali kaj jaz vem kaj so že, da so prišli, vdrli v trgovino in ženo našli pod podnom. Imeli so namreč dvojni lesen pioden in so ljudi tam "shranjevali", dokler jim niso pokradli organov za prodajo. Tako je povedala ena punca, Kranjčanka, ki živi v Poreču. Menda se to po Poreču zdaj seveda na veliko govori. Je bilo pa to kakšne 3 tedne nazaj, mogoče. ------------------------------------- To si je, po moje, kakšen škrt mož izmislil, da ne bi več njegova (šuhomanka) hodila zapravljat v Trst ..
|
|
RE: Kakšni škornji so letos moderni? 22.10.2007 7:15:48
|
|
|
|
Anonimen
|
A pa niso gležnarji bolj enostavno oz. primerni za pod hlače? Kaj pa vem, kako naj hlače not stlačim, bodo vse zmečkane. če pa imaš glenarje, se mi zdi vse bolj enostavno. Pa saj važno, da niso noge mokre. Ah, jaz sem tak praktik.
|
|
|
|
RE: Kakšni škornji so letos moderni? 22.10.2007 10:27:56
|
|
|
|
jakaracman
|
Geox ima tudi en podoben model, ki si ga imela na sliki Rija.Drugače ma pa meni Pitarelo ful pocensko robo.
|
|
|
|
RE: Kakšni škornji so letos moderni? 22.10.2007 13:50:01
|
|
|
|
lemavrica
|
Gležnarji so fajn k skinny kavbojkam, te lahko brez problema notri spraviš, al pa za k krilu. Sem pa v sobot iskala škornje in ni bilo popolnoma nič pametnega oz. jaz nisem našla črnih "jahalnih" škornjev.
|
|
RE: Kakšni škornji so letos moderni? 22.10.2007 15:04:07
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Gležnarji so fajn k skinny kavbojkam, te lahko brez problema notri spraviš, al pa za k krilu. Sem pa v sobot iskala škornje in ni bilo popolnoma nič pametnega oz. jaz nisem našla črnih "jahalnih" škornjev. Jaz tudi ne, pa sem potem kupila rjave.
|
|
|
|
RE: Kakšni škornji so letos moderni? 22.10.2007 15:34:46
|
|
|
|
helloKitty
|
A je bla kera kej zadnje cajte v Stiefelköningu v Celovcu? Kakšna je kej izbira ne-gležnarjev?
|
|
|
|
RE: Kakšni škornji so letos moderni? 22.10.2007 19:27:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija kaj takega recimo Nekaj zelo podobnega ima Stiefelkonig, v črni barvi sigurno; mogoče tudi v rjavi . Ma šit, kako hitro pozabljam
|
|
|
|
RE: Kakšni škornji so letos moderni? 22.10.2007 22:50:57
|
|
|
|
lindy
|
Evo pa taki, sam men so smesni!
|
|
|
|
RE: Kakšni škornji so letos moderni? 22.10.2007 22:54:15
|
|
|
|
rija
|
ja, geox ma en fajn model, zgoraj na pasico, pa spredaj se prevežejo....samo take sem mela predlani
|
|
RE: Kakšni škornji so letos moderni? 23.10.2007 16:49:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindy Evo pa taki, sam men so smesni! Meni so pa tile carski
|
|
|
|
RE: Kakšni škornji so letos moderni? 23.10.2007 22:39:53
|
|
|
|
Meggi
|
Ma kje se dobijo, taki normalni škornji. Tisti gležnarji so meni tako vnevzgravžni, ko se dol pogledaš- je full grdo. Pa res sam za k hlačim, dobr okrog noge te že ne vežejo, sam eh. Seveda jih rabim, jih imam iz pantiveka.. kak so oguleni,.., še šes se noče z njimi igrat...
|
|
|
dojencekv3sn4Z dojenckom na letalo!?da (
54%)
ne (
46%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!