krči-ne spravimo prdcev ven (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Lara85 -> krči-ne spravimo prdcev ven (20.10.2007 22:49:22)

sin ima pri 9mes še vedno krče.nobene kapljice ne pomagajo, ker so vse narejene na isto foro, da otročki po njih prdijo. našemu pa ne gredo prdci ven,kjub masažam in vsemu. pač ni take sorte je rekla pediatrina[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] samo to pomeni,da ne najdem kapljic, ki ne bi bile narejene na to foro, da ven "pošiljajo" vetrove. rabila bi nekaj, da se vetrovi v črevesju absorbirajo oz. da zrak kapljice ali karkoli vežejo nase. kaj mi priporočate? kot da bi odkrivala ameriko, mar ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] p.s. sab simpex nam ni pomagal.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] (kot tudi nobene druge)




eya -> RE: krči-ne spravimo prdcev ven (20.10.2007 22:52:44)

Kako hude krče pa ima? A po vsakem obroku? Kaj pa če bi pazili pri prehrani-da mu tiste stvari, ki ga najbolj matrajo, ne bi dajali za jest, oz. v min količinah?




Lara85 -> RE: krči-ne spravimo prdcev ven (20.10.2007 22:55:34)

zvija ga ne glede na prehrano.zvečer mu včasih sploh nisem nič dala za jest, za test,pa ga je lih tko celo noč zvijal.mislim zvijal..napenja ga...sicer ga ne boli,redko,ampak ga napenjanje moti do te mere, da ne more spati...




eya -> RE: krči-ne spravimo prdcev ven (20.10.2007 22:59:28)

Revež!

Dostikrat je menda mleko problem. Kaj pa če bi mu namesto mleka (oz. čokolina, kakava,...) poskusila dat jogurt? Mlečni izdelki so ok, mleko samo je pa lahko problematično. Samo bi moirala tako par dni vztrajat, verjetno, preden bi se videl efekt. Vprašaj pediatrinjo.




Bubacka -> RE: krči-ne spravimo prdcev ven (20.10.2007 23:03:48)

Probj Antiflat, nam je ful pomagalo kdaj so bile res hude krce, pri 2 mes. Zdaj pa mi jih tud imamo, pri 10 mes, pa ravno tako, kako ti pravis, napenja in moti, da ne more spat!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Zdaj pa njej dam Gas bimbi gocce, prej sem narobe napisala firmo, ne Fitoval ampak Pharmalife, italjanske so, pa dobis v lekarni, nam je ful pomaga, zadeva je na naravni osnovi!!!




Lara85 -> RE: krči-ne spravimo prdcev ven (20.10.2007 23:04:43)

hvala, vse probal, nič ne pomaga




Petraa -> RE: krči-ne spravimo prdcev ven (20.10.2007 23:19:27)

Ste poskusili sirup za dojenčke iz Ljubljanskih lekarn?




dmavrel -> RE: krči-ne spravimo prdcev ven (20.10.2007 23:26:31)

Mi smo za proti krčam in napenjanju uporabljali eno mazilo, ki si ga namazal okoli popeka, v smeri urinega kazalca in je pomagalo!!!
Najprej sva mazala s tem mazilom samo sina, ko je bil še majhen. Kasneje sem pa to poskusila tudi jaz in mi je neverjetno hitro pomagalo!!!
Žal ne vem več kako se imenuje. Kupi se pa v AT, v lekarni!!!




babylove -> RE: krči-ne spravimo prdcev ven (21.10.2007 1:14:20)

Navodilo za prdanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]:

Telovadba. Dojenček leži na hrbtu, pa mu nogice počasi dvigneš in položiš proti glavici, tako da se s koleni dotika trebuščka in z nožnimi prstki glavice ali ušesk. To je malim zabavno, pa še prdnejo ponavadi zraven.

No, poskusi. Prdnit bo verjetno šlo, glede krčev pa ne vem. Javi rezultat!





Brundula -> RE: krči-ne spravimo prdcev ven (21.10.2007 16:00:26)

Proti krčem pomaga tudi žlička Donata. Pa še lažje kaka.




rija -> RE: krči-ne spravimo prdcev ven (21.10.2007 16:02:53)

IZVIRNO SPOROČILO: babylove

Navodilo za prdanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] :

Telovadba. Dojenček leži na hrbtu, pa mu nogice počasi dvigneš in položiš proti glavici, tako da se s koleni dotika trebuščka in z nožnimi prstki glavice ali ušesk. To je malim zabavno, pa še prdnejo ponavadi zraven.

No, poskusi. Prdnit bo verjetno šlo, glede krčev pa ne vem. Javi rezultat!




točno to [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] kolena mu pritiskaj k prsim pa boš videla rafal.....

ko mi je to kazala prijateljica, sem mislia: jezeš, ta mi hoče otroka fentat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

samo je res pomagalo......

pa malce stran se nagni, ker zna tudi špricnit kdaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




sandra85 -> RE: krči-ne spravimo prdcev ven (21.10.2007 16:06:14)

IZVIRNO SPOROČILO: rija

pa malce stran se nagni, ker zna tudi špricnit kdaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]res je




žigolino -> RE: krči-ne spravimo prdcev ven (21.10.2007 17:03:07)

Tudi moj jih je imel do devetega meseca ponoči in nekaj malega čez dan.Potem pa do dveh let le še ponoči,smo tudi vse probali,pa nič pomagalo.No pri dveh letih pa so nam odkrili rahlo alergijo na kravje mleko.Od kar se hranimo samo z riževim mlekom in imamo strogo dieto spi kot angelček in tudi čez dan je ful priden.So nam pa rekli da imamo srečo ,da je test pokazal alergijo,ker ponavadi je ne.

Poizkusi dat stran vse  iz kravjega mleka za 14 dni pa boš najbolj vidla.Tudi skutice pa mlečne rezine.Saj tole riževo mleko je ful okusno.
(sojinega pa nam niso priporočali,ker če je alergičen na km,naj bi 80% bil tudi na sojino(nasvet alergologa))




Petraa -> RE: krči-ne spravimo prdcev ven (21.10.2007 18:20:12)

Nam telovadba ne pomaga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Eva* -> RE: krči-ne spravimo prdcev ven (23.10.2007 11:41:49)

kaj pa čaj s koromačkom?




Stran: [1]