mylicon ali sabsimplex (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Lara85 -> mylicon ali sabsimplex (20.10.2007 22:41:59)

ojla
obračam se na vas, če bi mi dale kakšno info.glede teh kapljic. no poskusili smo že prav vse, ne bi naštevala, ker bi porabila celo stran...no razen mylicona za keterega sem pa slišala pred kratkim. Sab simplex nam ni popolnoma nič pomagal, zato sprašujem, če se mi potem sploh splača kupovat mylicon.je katera med vami, ki je otročku mylicon pomaga, sabsimplex pa ne?!? če verjamete ali ne,ampak za te kapljice smo zapravili že celo malo premoženje. če je katera med vami tako dobra, da bi mi jih mogoče odstopila že delno porabljene-če jih ne potrebuje več,samo toliko,da jih ne bomo spet v brezveze kupvali, bi bila pa res vesela. lahko me kontaktirate na zs
hvala vam za vse informacije in vsako vašo prijaznosti.

p.s. sin ima 9mes

Anonimen -> RE: mylicon ali sabsimplex (20.10.2007 22:42:44)

Pri devetih mesecih ne bi z ničemer več poskušala.

Lara85 -> RE: mylicon ali sabsimplex (20.10.2007 22:51:03)

vem,imaš prav. ampak srce se mi trga, ko gledam, kako sin trpi in upanje mi nekako ne umre.vse bi naredila, da bi mu pomagala. kot mamica,sigurno razumeš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Anonimen -> RE: mylicon ali sabsimplex (20.10.2007 22:52:24)

Pa misliš, da bo pri devetih mesecih kaj pomagalo?

kakšno hrano pa je?

Lara85 -> RE: mylicon ali sabsimplex (20.10.2007 22:56:55)

nič težko prebavljivega. pa na nič ni alergičen-testi... včasih mu za test nisem zvečer nič dala za jest tik preden je šel spat, pa ga je vseeno napenjalo ponoči.boli ga ne, ampak ga zrak moti in tišči.

Anonimen -> RE: mylicon ali sabsimplex (20.10.2007 22:57:35)

Kaj pa telovadba? A kaj telovadiš z njim?

tisa80 -> RE: mylicon ali sabsimplex (20.10.2007 23:02:43)

Ja pri nas smo uporabljali mylicon in so te kapljice najbolj pomagale.imeli smo res hude krče prve tri mesece,kot je za to obdobje normalno a me čudi da pri vas ki je že 9 mesecev star ne pojenjejo.Kaj je rekel pa zdravnik?Naj povem,da ko je imel revček krče se je zvijal,jokal, da nismo vedeli že kaj naj naredimo,ko pa smo dali te kapljice je bilo v sekundi dobro.Pri nas so bile zlata vredne.

Anonimen -> RE: mylicon ali sabsimplex (21.10.2007 18:26:50)

Tisa80, po koliko kapljic pa si mu dajala? Po obroku?

Anonimen -> RE: mylicon ali sabsimplex (21.10.2007 19:04:24)

Ko boš ugotovila katere kapljice zaležejo,če še dojiš,jih nekaj časa pred dojenjem zaužij tudi ti,poeg tega,da daš tudi tamalemu.

tisa80 -> RE: mylicon ali sabsimplex (21.10.2007 22:32:20)

Dala sem mislim cca16 kapljic.

Pobalami -> RE: mylicon ali sabsimplex (22.10.2007 13:56:26)

jaz sem sprobala oboje. oboje niso pomagale. Najbolj so pomagale lefaxin iz avstrije. Te sem mu dajala samo prve 4.mesece. Če je problem v plinih bi znale pomagat.

Yvona -> RE: mylicon ali sabsimplex (23.10.2007 0:44:30)

Naš je sedaj star 4 mesece. Imel je grozne krče tudi večkrat na dan. Potem sem mu kupila Mylicon, ki so mu občasno pomagale bolj v smislu, da je zagrabil dudo in se pomiril ter zaspal. Nakar sem mu začela dodajati mleko Aptamil 1 Comfort in mu je slednje zares pomagalo. Še vedno mu ga dajem, ko vidim, da ga napenja in mu zares pomaga. Pri nas Sab Simplex ni prav nič pomagal.

Stran: [1]