Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Če vas mučijo vnetja in glivice 9.12.2004 19:17:20
|
|
|
|
Jessy
|
V prejšnjem postu sem vam napisala kako je bilo v zvezi z našo pikico, zdaj pa sem se spomnila še na nekaj, kar bo morda kateri pomagalo. Pri odvzemu brisa je opazil tudi rahlo vnetje in mi ob tem razlagal, da je to pogost pojav v nosečnosti in da je treba ta vnetja preprečevati, da se s tem izognemo zdravljenju. Takrat mi je omenil vaginalete, ki sem jih tudi sama že večkrat uporabljala za preprečevanje glivic in vnetij, to so Natriitetraboratis. Je rekel, da se lahko v času nosečnosti uporablja te vaginalete, saj to ni zdravilo ampak le povečajo kislost v nožnici in s tem prepreči, oz. močno omili vnetja. Ker sem bila nad tem presenečena (da se jih uporablja v nosečnosti), sem ga pred odhodom še enkrat vprašala, če res lahko vstavljam Natriitetraboratis, če se mi vnetje poveča in je odločno rekel, da JA! Takole...upam, da sem vam s tem kaj pomagala. Se pa te vaginalete dobijo v lekarni tudi brez recepta. lp, Jessy
|
|
|
|
Če vas mučijo vnetja in glivice 10.12.2004 10:03:10
|
|
|
|
Soncnica
|
Hoj Jessy! Ja te vaginalete mi je predpisal tudi moj G in meni pomagajo:). Jih moram pa kar pogosto uporabljati, pri čemer sem vseeno malo pazljiva, ker v navodilih piše, da jih ni priporočljivo predozirati oz. uporabljati prevečkrat. Malo mi je nejasno:zmeden:, kolikšna uporaba je še dopustna??!:zmeden: lp Sončnica
|
|
|
|
Če vas mučijo vnetja in glivice 10.12.2004 10:08:36
|
|
|
|
Maxica
|
Tudi jaz sem jih v nosečnosti uporabljala. Nekako na tri, štiri dni, po potrebi-saj vidiš, če je ful izcedka. Niso pa nič škodljive, brez skrbi.
|
|
|
|
Če vas mučijo vnetja in glivice 10.12.2004 12:02:59
|
|
|
|
Grascakinja
|
Jaz jih tudi uporabljam (10t) po nasvetu ginekologinje. Ob zadnjem pregledu je ugotovila in vnetje in glivice, (pa prej skoraj nikoli nisem imela vnetij ne glivic), mi med pregledom izprala notranjost z neko tekočino, pa predpisala natriitetraboratis sli po domače boraksove svečke. Že po eni se mi je ful zmanjšal izcedek in gre na bolje. Rekla je, naj jih vstavim po eno dve noči zapored, potem pa vidim, če bo bolje. Tudi kake tri dni mi priporoča brez spolnih odnosov (ker to poruši pH nožnice). Čim manj vnetij in glivic želim!!!! :nosecka:pupa24
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?