|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puli s kratkimi rokavi
20.10.2007 21:31:50   
Anonimen
Kje se dobi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puli s kratkimi rokavi
20.10.2007 21:35:16   
vesna.com
http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2304765
Jst mam tega je super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2007 21:39:30   
Anonimen
Kako stoji na telesu? Oprijet, ohlapen? Se ti da napisat, prosim user posted image ?

(odgovor članu vesna.com)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2007 21:53:00   
Anonimen
V H&M imajo zelo lepe. Jaz sem pomerila sicega. So pa pleteni, ampak tenki. Malo nad prsmi imajo šiv, tak  okrogel in malo nabran. Niso pretirano ozki.

Videla sem jih pa tudi v Orseju, tam sem pa bele ali pa malo krem videla. In so tudi izgledali zelooo lepi. Taki nežni. Tudi tanka pletnina.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2007 21:54:19   
Anonimen
O, Splišni, ti pa obvladaš detajle user posted image  user posted image

A mogoče tudi ceno veš, vsaj približno? In barve v H&M?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2007 22:44:06   
Anonimen
Uf, tega pa ne vem, za številke pa jaz nisem.user posted image  Mogoče tam nekje 20 evrov? user posted image  Kja takega po moje.

Za barve pa tudi ne vem, jaz sem samo sivo videla. Zihr imajo tudi črne, pa kakšnega temno lila se mogoče najde. Ker je vse bolj v teh barvah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2007 22:44:54   
Anonimen
Najlepša hvala!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2007 8:28:11   
Strawberrie Cherrie
Mič, samo to bi dodala, če je tale puli iz Neckermanna bombažen, ga raje ne kupuj, ker nikoli ne bo čisto po telesu, se tako grdo razvleče. Tile H&Movi so pa OK pa od Tally W. tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2007 8:30:00   
debeluška
Črni puli imaš v trgovini Xanaka v City parku.Ta trgovina s nahaja
v 1. nadstroplju.Zelo poceni okoli 20 eur.Pere se odlično.
Imaš tudi druge barve.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2007 9:14:30   
s.
Jaz sem jih sicer kupila v New Yorkerju v At. Perejo se odlično in barve so imeli kakšne češ.
Za tukaj v Slo, pa ne vem kaj NY ima.

(odgovor članu debeluška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2007 9:58:41   
Anonimen
Mič, samo to bi dodala, če je tale puli iz Neckermanna bombažen, ga raje ne kupuj, ker nikoli ne bo čisto po telesu, se tako grdo razvleče.

Ej, hvala, takega res ne bi user posted image .

Sem pozabila napisat, da ga rabim za službo, teliranega, bolj kot ne oprijetega po telesu.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2007 11:14:28   
2 Sraki
V two way-ju imaš ful izbire barv. So precej kvalitetni, kolikor imajo sicer bolj nizko kvaliteto materialov. Stanejo pa cca 12€.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2007 12:11:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki

So precej kvalitetni

Kako to misliš-precej?

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2007 14:35:44   
Balonchy
Two way

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.10.2007 7:33:35   
Lenny
S.Oliver jih ima po 14 EUR.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.10.2007 8:13:39   
popi
Res?Se mi zdi kar malo za to znamko.Kaki pa so?
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.10.2007 8:25:22   
Lenny
lp

Sem bila tudi jaz presenečena. Bombaž z elastanom, bordo, sv.modra, roza, siva in rjava. Upam, da sem napisala prave barve. Iz enake kolekcije so še majčke na V s 3/4 rokavi, pa z čisto dolgimi rokavi in puliji z dolgimi rokavi.

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.10.2007 19:23:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

lp

Sem bila tudi jaz presenečena. Bombaž z elastanom, bordo, sv.modra, roza, siva in rjava. Upam, da sem napisala prave barve.

Kar te sem si privoščila user posted image  user posted image

Res so 13,9€, bombažni, brez elastena, lepo krojeni, imeli so pa samo tri barve, črno, rjavo in bordo. Pa prodajalka mi jih je znosila na kup in v kabino, da sem vse probala, v dveh številkah user posted image  user posted image

Ker v H&M bi jih bilo treba z alarmom iskat user posted image  . Saj ni čudno, da tam ne kupujem.....

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
23.10.2007 7:36:39   
Lenny
O, fino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.10.2007 8:24:16   
Anonimen
Jaz sem jih videla tudi v Zari b BTC-ju... H&M puliji mi po kvaliteti niso OK, se vse nekaj zmucka in razvleče... Pulije in pulije s kratkimi rokavi imajo zame najboljše v Emporiumu, pa tudi pri S'Oliverju. Porkaduš mi je firma padla z glave...je pa ravno v pralnem stroju...najstarejši je že star enih 5 let pa je še zelo lep, ni "obšlesal". Če pa katera, kdaj kaj "leta" po Parizu, imajo zame najboljše pulije v GAP-u... Pariz sem izpostavila zato, ker se stvari iz ameriškega GAPa ne morejo primerjati s temi iz Pariza. Res preverjeno, nisem mogla verjet - ampak drži zagotovo. Za pulije iz Emporiuma sem šla pogledat so BZ InWear /cena se spomnim je bila čist povprečna/. Za tiste iz Ljubljane pa imajo dobre, kvalitetne pulije v trgovinici nasproti Centromerkurja in LoterijeSlovenije na Trubarjevi ulici. Trgovinica se drži Inštituta za varovanje zdravja, in je v bistvu med njim in trgovino z nogavicami. Slednje se splača kupovati na razprodaji ali pa ponavadi imajo tko pred miklavžem ali novim letom kakšen popust.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

sadje
Lelly28 RR

v kakšni obliki vašim otrokom najrajši ponudite sadje

sveže (100%)

suho (0%)

v kašicah /smutijih (0%)

v pecivih (0%)

kompot (0%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!