Armature v kopalnici (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

frutka_ -> Armature v kopalnici (20.10.2007 21:21:41)

Ali je bolj praktično imeti armature v kopalnici namontirane direktno v steno ali je bolje, da so namontirane na umivalnik. Nagibam se k temu, da bi bile v steni, predvsem zaradi čiščenja.
Ena fajn stran s kopalniško opremo: http://www.megabad.com/ 

čaki -> RE: Armature v kopalnici (20.10.2007 22:24:53)

mi imamo vse na umivalnikih, razen v tuš kabini

rija -> RE: Armature v kopalnici (21.10.2007 0:20:12)

mi imamo v steno in sem zadovoljna. edino pri kadi so montirane v montažno steno in nisem zadovoljna.

frutka_ -> RE: Armature v kopalnici (21.10.2007 15:50:02)

zdi se mi lažje za čistit, če je iz stene. Ampak kolikor gledam kataloge je večina pip iz umivalnika. tudi mi bomo imeli pipo na bani v gips steno. Zakaj ni fajn rija?

rija -> RE: Armature v kopalnici (21.10.2007 15:53:36)

ker so te na montažni steni v vodoravno, pa se kar nekaj vode okrog njih zadrži in moraš kar fajn pucat, da se ne nabere vodni kamen.....

Anonimen -> RE: Armature v kopalnici (21.10.2007 16:18:54)

in če je karkoli narobe moraš razbijat celo steno.

So pa fenomenalne za videt, oooo to pa ja.

frutka_ -> RE: Armature v kopalnici (21.10.2007 20:19:27)

Huh, na to pa nisem niti pomislila, da je treba vse razbit, če kaj crkne.

Pikec ali meniš, da je smiselno zapirat strop v mansardi. Višina od tal do slemena je več kot 5m. Jaz bi rada izkoristila višino v sobah ter gori naredilla prostor namenjen spanju. Spodaj pa bi sobe ostale namenjen izključno igri ali učenju...
Volumen prostora se dejansko ne bo spremenil ampak topel zrak pa se bo vseeno dvigal...Kaj meniš?

Anonimen -> RE: Armature v kopalnici (21.10.2007 20:35:49)

Jst ne bi zapirala ampak bi zadeve v otroških sobah kot galerije izkoristla - najboljš kot postlo.

Ker se topel zrak dviga bo tud ponoči toplo k bojo mulci spali. Če maš kake fotke mi jih pošlji, pa ti mal narišem al pa poskiciram.

Stran: [1]