USB kabel (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Urška* -> USB kabel (9.12.2004 15:49:04)

Ojla!

Mene pa zanima, ce je usb kabel res preslabi, da bi iz kamere prenesel posnetke na racunalnik, ki jih posnames.
Tako mi je namrec dejal prodajalec iz Big bang-a. Baje, da je za slike dovolj mocen, za posnetke pa ne.:zmeden: In da moram se neki program kupit, da bom to lahko delala.
Mi je pa zelo cudno, saj ko smo kupovali kamero, smo ga namrec vprasali ce so vsi potrebni kabli in ostalo prilozeni in je takrat rekel da so.

Ali katera ve kaj o tem?

LP:)

kofetek2010 -> USB kabel (9.12.2004 16:03:12)

tale je pa mal huda :zmeden::zmeden::zmeden: - saj obstajajo kabli USB 1.1 (so malo starejši in imajo slabše karakteristike) in USB 2.0 (so novejši, boljši). Mislim, da imajo kamere FireWire (se mi zdi, da je oznaka IE 1394 ali nekaj podobnega), ki pa zgledajo tako kot USB kabli (konektor je podoben kot pri USB kablu). Pa še nekaj - a si ziher, da moraš program kupit? :zmeden2: Saj program nima nobene veze s kablom, ker se kablov ne programira! :zmeden2: Program rabi k večjemu računalnik, ali pa rabi kakšno kartico. ;)
Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.
Vprašaj še kakšnega drugega prodajalca...
lp

MINEJA -> USB kabel (9.12.2004 16:04:00)

Moj mož, ki je računalničar, pravi:"da mora imeti tako PC kot kamera USB 2.0 priključek, ker samo ta omogoča dovolj velike hitrosti za direktno zajemanje videa. Za navadno presnemavanje filmov pa je dovolj.

Upam, da je OK!

:kuza::kuza::muca:

Urška* -> USB kabel (9.12.2004 17:16:35)

Jana73, meni je prodajalec rekel, da moram kupiti ta program in se neki kabel, da bo to funkcioniralo. Mi je nekaj se razlagal preko telefona, pa ga nisem cisto razumela kaj vse je potrbno dokupiti.:zmeden: Ne vem, ker se na to res ne spoznam.

Mineja, reci HVALA tvojemu dragemu.

No, obema hvala za pomoc. Zlati sta.:bravo:

LP:)

KIRA -> USB kabel (9.12.2004 19:01:34)

to je oslarija. meni klapa oboje brez problema.. mogoče je narobe kaj s pordporo posnetkov na PC-ju.
kabel je sigurno dober, drgač nič ne bi šlo dol potegnit.

Stran: [1]