riders -> RE: sterilizacija (20.10.2007 15:42:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pozdravljene pred 4 leti sem se sterilizirala ,in od takrat imam bolecine ob menstruaciji ,pa zelo mocno , ki traja tudi do 7 dni , a je to normalno ? a mogoce ob sterilizaciji lahko se vedno zanosis? vase izkusnje prosim lp pozdrav Odvisno, kako so ti sterilizacijo izvedli. Jaz sem jo delala v Kranju, kjer jajcevode požgejo, v Lj. jih le prevežejo. Pri meni ni variante, da bi zanosila. Od sterilizacije naprej imam tudi jaz take težave kot ti - boleče in obilne menstruacije, poleg tega pa tudi zelo dolge. Predvsem me je motila ta huda bolečina, ki je nisem doživljala nikoli prej, tudi v mladosti ne. Lani sem to povedala ginekologinji, ki me je preiskala tudi z UZ, pa ni nič odkrila. Letos sem šla še enkrat, ker mi res ni bilo logično, da je bolečina tako huda, menstruacija pa tako močna, da kar lije iz mene. In lej ga vraga, zdaj je odkrila en majhen miom, ki mi raste v maternico. Miomov načeloma ne odstranjujejo, če rastejo iz maternice, ta moj pa raste v maternico in mi dela opisane težave. No, in sem naročena na operacijo. Menda naj bi bilo potem vse OK, težave naj bi izginile. Bomo videli. Glede na moj primer ti, tako kot že druge pred mano, tudi jaz svetujem obisk pri ginekologu. Pa bodi vztrajna!
|
|
|
|