enci -> KAJ NAREDITI??? (10.12.2004 8:08:36)
|
Goya, hvala ... torej 12 ur mora biti razmika. Pri meni je tako, da sem s preiskavami zacela v abmulanti za neplodnost v Izoli, med tem pa mi je kolegica zrihtala posvet pri Merlotu. Sem pa dogovorjena z njim, da za enkrat sledim v izolski ambulanti za neplodnost zaceti postopek, vmes pa sva na vezi. Tako da, ce bo Bog dal, da bom :nosecka:, potem bom sla k njemu v ambulanto, saj k svoji gin v Izolski zdr. dom ne grem vec (pa da ne bom nerodno napisala, ta v ambulanti za neplodnost ni moj G, je pa tudi zelo v redu, samo v tej ambulanti je tako, da prides in gres, neglede na to kdo je tvoj zdravnik). A sem zdaj to fajn zabluzila?! Glede Pregnyla, pa mi je rekel, da ga je tezko dobiti in ga bolnica ne zagotavlja, da bo ravno takratk, ko ga potrebujes, tako da je bolje, ce ga nabavis sam, ker potem je 100% takrat. Je pa tako, da je v Slo potekla registracija temu zdravilu ... Upam, da sem ga dobila v IT v Trstu, sem se vceraj dogovarjala z eno lekarno in jih moram danes poklicati!!! Kateri dan si pa dobila piko v rito? Ti si v postopku a ne? Katere dneve si pa imela UZ? Jaz imam 12. dan Pregnyl in 2.-26. dan UZ. Drugace pa po Pregnylu baje da v roku 12 ur pride do O. Ne morem si predstavljati, da bom po tolikem casu enkrat koncno imela vsaj predispozicije za :sloncek::sloncek: v polno. Namrec svojih O nimam! Dobro jutro:zaspan:! lp enci:metulj:
|
|
|
|