No pa je le... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

max -> No pa je le... (9.12.2004 14:10:42)

Haloo, no na to prelepo, sončno jutro pa sem jo končno dočakala. Ja ja končno je bila vsaj enkrat zaželena ta:hudicek: M v enem letu in pol odkar se trudiva za malo :duda: Zaželena pa zato, da sem lahko poklicala v bolnico in se naročila za laparo.Jupi, pa čeprav me sedaj že pošteno zvija po trebuhu, no ja datum imam že naslednji teden in potem upam da bova kmalu spet:sloncek::sloncek::sloncek: in da bova kmalu9nebesa.

No pa lep sončen pozdravček od max, ki vam pošilja :pujs:za srečo in nekaj lepih:rozica::rozica:, za lepši dan.

pupika -> No pa je le... (9.12.2004 14:18:27)

Jaz sem pa že mislila, da si srečka. No pa lahko da greste v nove boje.

Tudi jaz ti želim da boš čez 14 dni že prava :nosecka: srečka.

No pa za vse nas :pujs::pujs:, da bi še v kratkem bile srečle:nosecka:

koala -> No pa je le... (10.12.2004 9:06:38)

Hojla punce!

Jaz pa sem včeraj dobila datum za histreoskopijo, me je kar zvilo, ko mi je rekla, ja gospa v torek ste na sprogramu, jaz pa tiso a ta torek, on pa ja ta torek.
Ma me je strah kot psa, eh pa saj bo,...

Koala

biba77 -> No pa je le... (10.12.2004 9:11:42)

Koala,

naj te ne bo strah!!
Saj je se boljse tak, da ne bos 2 mes. razmisljala o tem, ampak samo se par dni. Potem pa bo za tabo, pa imas se eno tezavo manj in :duda: se malo blizje, ne?

:miska:

koala -> No pa je le... (10.12.2004 9:14:33)

Hvala Biba!
Saj se tolažim z vsem, samo mora moj ravno na teren, pa ga ne bo, da bi me za roko držal:((:((
:)-:)-:)-
Koala

Pia73 -> No pa je le... (10.12.2004 21:48:27)

koala zdaj bi ti pa jaz lahko uslugo vrnila, kajne? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Saj ni tako hudo, veš,.... Saj si videla, da sem jaz tudi preživela,...

Držim pesti na vseh štirih okončinah,...:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

LP Pia73 :metulj:

onja -> No pa je le... (10.12.2004 21:55:49)

Koala,

kje ti bodo delali histero, da boš tako kmalu, jaz moram poklicati po januarju. A veš kako to zgleda??

Hvala, Onja

Stran: [1]