Blejka26 -> mislim da bo CR (19.10.2007 20:53:44)
|
danes smo 19.10 in to je moj "rok poroda"in ker se nič še ne dogaja sem lepo doma pred računalnikom.v ponedeljek me bodo pa sprejeli v bolnišnico in mislim,da me po vsej verjetnosti čaka CR,ker ima otrok 3.900g..zato me zanima kako poteka Cr in koliko časa se zdraviš..vem da si v bolnišnici 7dni,ampak zanima me kasneje..koliko časa ne smeš dvigovati...sej vem da so verjetno že bile teme o tem,toda res se mi ne da iskati.. me je G vsakič ko sem prišla na Ctg in pregled vprašal,kako bova rodila,ker je otrok tko težek..pa sem bila vedno tiho..danes pa sem mu rekla,da mislim,da bo za vse lažje če mi naredijo CR-jaz se ne bom matrala in njim ne bo vzelo veliko časa,pa da če že moram bit nek šivana,da sem raj na trebuhu,kot pa spodaj..pol mi pa reče "kaj pa če umrete med operacijo?"sem pa rekla,da mislim,da lahko prej umrem če me spodaj preveč pretrga...povsod je tvegano tko rekoč..No tko da me je danes vseeno poslal na EKG in na laboratorijske preiskave in tko mislim,da bo CR..upam le da me ne bodo prej preveč matrali z kakšnimi umetnimi popadki ...
|
|
|
|