kofetek2010 -> SHUJSEVALNA KURA! (9.12.2004 13:24:23)
|
Moski se je odlocil, da bo v kratkem casu izgubil vecje stevilo kilogramov. Ko je razmisljal, kako bi mu to uspelo, je v casopisu opazil oglas, ki je obljubljal prav to. Srecen nad svojim odkritjem je poklical podjetje in se prijavil za tridnevni program "Izgubi 5 kg." Naslednji dan na vrata potrka 19-letna lepotica, ki ima na sebi le tekaske copate in okoli vratu napis "Ce me ulovis sem tvoja!" Brez pomislekov se zazene za njo ter jo po nekaj km popolnoma izcrpan le dohiti in si jo privosci z zadnjimi mocmi. Enako se ponovi se naslednja dva dneva. Cetrti dan tehta natancno 5 kg manj, tako kot so mu obljubili. Navdusen poklice podjetje in naroci petdnevni program "Izgubi 10 kg!" Kot pri prvem programu, naslednji dan zaslisi trkanje na vratih in ko jih odpre, se pred njim bohota najlepsa zenska, na sebi pa ima le tekaske copate in napis "Ce me ulovis sem tvoja!" Moski oddirja za njo. Ker je dekle v odlicni formi, potrebuje kar nekaj casa, da jo ulovi, a je seks z njo vreden vseh naporov. V naslednjih stirih dneh se rutina ponovi in moski veselo ugotovi, da je shujsal za 10 kg. Odloci se, da bo tokrat sel do konca in naroci se 7- dnevni program "Izgubi 20 kg!" "Ste prepricani?" ga vprasa receptorka pri podjetju. "To je nas najtezji program." "Popolnoma," odgovori navdusen moski. No, tako naslednji dan zaslisi trkanje na vratih in ko jih odpre pred sabo zagleda misicastega crnca, ki na sebi nima nicesar razen roza tekaskih copat, okoli vratu pa napis: "Ce te ujamem, si moj!" :)-:)-:)- za popestritev tega turobnega dne :)-:)-:)-
|
|
|
|