nasvete prosim (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> nasvete prosim (19.10.2007 19:14:50)

Živjo! Kaj bi storile? S svakinjo se drugače dobro razumeva, pred nekaj dnevi pa sva se preko telefona sporekli in se še sedaj ne slišiva...., bilo je za brezvezno stvar, ker sem ji pač povedala, kaj me pri njej moti-( kar me je sama vprašala, če je kaj narobe, ) ona pa misli da to ni to in  da je nekaj drugega, ter ne verjame da so razlogi bili taki kot sem jih navedla ....povedala sem kar sem mislila, sedaj pa je očitno jezna name , ponavadi se slišiva, ali pa si piševa...sedaj pa nič.....ne počutim se krive za svojo poštenost, če pa mi ne verjame in še išče in išče pa mislim, da ni problam v meni ampak v njej....naj omenim, da je nisem žalila, ali kar koli povedala sem ji lepo in še to ni bilo nič posebnega,kaj bi storile na mojem mestu.....?????

Anonimen -> RE: nasvete prosim (19.10.2007 19:16:11)

Poklicala bi jo in šla z njo na kavo ter se pogovorila v živo. Ne prek telefona.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

srki -> RE: nasvete prosim (19.10.2007 19:18:25)

Pustila bi jo, da se izmuli. Zakaj se kar naprej nekomu nekaj opravičevat, opravičevat svoje besede, dejanja? Če je kaj karakterja in dobre osebe v njej, se bo nehala kujat.

Naja30 -> RE: nasvete prosim (19.10.2007 19:52:05)

Jaz bi jo tud povabila na kavo in ji poskusla dopovedat, da se moti. Sej je res, če se človek hoče mulit, bi ga morali pustiti na miru.>Ampak mene take zadeve preveč vržejo iz tira in jih hočem čim prej zgladiti.

*ajetam* -> RE: nasvete prosim (19.10.2007 20:29:20)

nekateri pač težje prenašajo to, da jim nekdo pove kaj ga moti na njem. povabi jo na kavico in se pogovorita...

Stran: [1]