|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
23.10.2009 18:28:37   
natasarobi
jaz pa čakam al bo user posted image ali ne bo........

moram povedat, da sem kar malceno nervozna

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
24.10.2009 10:10:15   
aleunam
Punce, ne vem, če spadam med vas, vas pa nekako razumem. Sama sem imela izvenmaternično nosečnost. Laparoskopsko so mi v 9t odstranili pikico in levi jajcevod. To je bila moja prva nosečnost (zanosila v 2. krogu), končala se je avgusta. Bila sem med marčevkami 2010. Žalost in razočaranje sta bila na višku. user posted image

Meni je g priporočala, da po operaciji počakam vsaj dva ciklusa. Tako sta mimo dve user posted image  in ta mesec smo se začeli ponovno delati na user posted image . Upanje je, čeprav mi je razložila, da je z enim jajcevodom 70% možnost zanositve oz. da bo lahko dlje časa trajalo, da zanosim.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
25.10.2009 20:34:49   
natasarobi
user posted image  prišla. Moram rečt, da sem kar malo žalostna. Sicer smo se šele dobro podali v boj, ampak vseeno....

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
26.10.2009 11:28:40   
lana38
aleunam, pozdravljena!user posted image Tukaj se zbiramo vse, ki smo na kakršenkoli način izgubile svoje user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
26.10.2009 21:28:38   
nadka30
punce dober večer

Rada bi en nasvet od vas; v začetku mescea sem imela ss z abrazijo, sedaj čakam na svojo prvo, danes sem imela pregled in moj g. mi je rekel da ne smem zanosit 6 mescev, meni se to zdi veliko, noseča sem bila 11t vendar je plod odmrl že prej. Krvavitev sem imela cca10 po abraziji, bolečin pa ni bilo, moj g. mi je naredilUZ in rekel da je vse ok. V bolnici so mirekli da naj počakam 2 in da potem ni nobenih ovir, ko sem mu to omenila je to kar preslišal in rekel da moram počakat 6 mesecev da se mi hormoni uredijo, maternica pripravi na novo nosečnost, da se psihično pripravim in tako dalje.
Ker me je to zmotilo sem poslala vprašanje pušenjaku, napisala sem mu tudi kar piše na odpusnem listu, ter ga vprašala za mnenje, on mi je rekel da sta 2dovolj.
Kdaj ste pa ve začele delat na drugi bejbici;

Ko sem ga vprašala kaj pa če prej zanosim mi je rekel naredite testuser posted image user posted image saj to mi je logično da moram narediti test in da bom potem imela rizično nosečnostuser posted image user posted image user posted image .
Kaj pravite ve na to

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
26.10.2009 21:38:09   
katra55
aleunam user posted image user posted image , pa dobrodošla med nami, bomo skupaj čakale nove user posted image .

natasarobi user posted image user posted image user posted image , bo pa drug mesec.

nadka30 jaz sem imela abrazijo v 10.tednu, krvavela sem 10 dni, pa še vnetje sem fasala, pa je G rekla naj počakam 3 menstruacije. Ko sem bila po drugi M na pregledu pa je rekla, da je vse OK in lahko začneva delati na user posted image . Midva sva po drugi M kar začela delati na user posted image , itak še ni ratalo.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
26.10.2009 21:38:56   
katra55
 Pa ni rečeno, da boš imela rizično nosečnost.

< Sporočilo je popravil katra55 -- 26.10.2009 21:40:04 >

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
26.10.2009 21:48:48   
nadka30
katka saj vem, točno to sem mu hotela dopovedat pa mi skoz trdil svoje. Kje pa imam garancijo da če bom čakala 6 mescev da potem bo pa vse ok. Bolj ko sem mu razlagala manj me je zastopil, jaz bom počakal 2 user posted image potem pa grem v akcijo pa če paše komu ali ne.
hvala katka hotela sem slišat še od koga drugega to kar jaz že tako vem.
lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
26.10.2009 22:04:13   
Teni_
Meni je bilo tudi rečeno počakat 3 mesece. Ss v 10 tednu in potem abrazija.

Drugače pa bi moja naj prišla danes in je zaenkrat ni, test je bil negativen, zdaj pa čakam ali se bo vlila. Če je še ne bo, čez 2 dni spet delam test.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
29.10.2009 18:51:45   
Anonimen
bom malo zamorilauser posted image in vprašala za mnenje
tudi jaz sem imela splav v 5T...v bistvu ginekologinja na UZ ni mogla videt da sploh sem (najbrž sem že prej izgubila pikico...krvavitev se je sprožila 5 dni po tem) V bistvu je blo tko kot da bi M dobila 14 dni pozneje. Za vnovično zanositev mi je G predlagala 1 ciklus...sam sem vprašala še pušenjaka, ki pravi da ni nič za čakat..če pride O...kaj ve menite o tem..je varno..kaj je sploh problem..Res mi je smešno da se trudiš skoraj eno leto in potem končno zagledaš user posted image in potem ss...po vsem tem naj se pa še zaščitimuser posted image

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
30.10.2009 9:15:52   
lana38
Jaz se nisem nič zaščitila, ker tako ne rata takoj.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
31.10.2009 10:34:21   
nadka30
punce moja prva tečka je tukaj, pojavila se je točno po 26 dneh od abrazije, sedaj pa počakm še eno potem pa v nove boje, upam da bo hitro ratalo,
lpuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
1.11.2009 11:51:08   
ronja1a
Za vse nove, ki ste se tukaj znašle: žal mi je, da se vam je zgodila ta neprijetna izkušnja. Zdaj bolj slaba tolažba, ampak bolečina s časom mine, sploh pa, ko imaš enkrat srečo in držiš svojega zdravega dojenčka v rokah.

nadka30 - kakšno user posted image moraš sigurno počakat, pol pa odvisno od tvoje psihofizične kondicije, tednov nosečnosti in starosti. ko se boš počutla, da je čas, kar začnita delat (meni so če se ne motim rekli, da je fino tri mesece počakat, sem pa imela upn v 13. tednu). za telo je nosečnost sprememba in stres, tko da mejčken je že fajn, da se k sebi spraviš, da te hormoni preveč ne razmetavajo. moja prva pikica bi morala biti rojena junija 08, pa ni imela te sreče, sem pa junija 09 rodila sina, ki bo zdaj skoraj pet mesecev.
natasarobi, držim pesti user posted image user posted image

vsem želim veliko sreče ....

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
5.11.2009 10:39:29   
Anonimen
ojla, pred dnevi sem bila na pregledu po ss, ki je bil v 10. tednu; ss je bil pred dobrim mesecem, sledila je tudi abrazija; moja M je prišla točno na 28 dni, ginekolog pa mi je rekel, da lahko kar začnemo delat na user posted image , ker da če je M točna in je vse ok, da se sluznica tudi že obnovi. Je pa res, da smo + čakali eno leto in pol in da bo verjetno trajalo...Kakšno je vaše mnenje in izkušnje, počakamo ali ne? LP vsem in hvala.

(odgovor članu ronja1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
5.11.2009 11:04:10   
nadka30
anonimen jaz sem imela abrazijo točno pred enim mesecem v 11 t, plod je odmrl že prej, noja tečka je prišla točno čez 26 dni, v bolnici so mi rekli da naj počakam dve tečki, tui pušenjak mi je rekel da naj počkam dve tečki, sedaj se je prva  poslovila in bom počakala še na eno, čeprav ni nikjer garancije da bo potem ok.Vendar sem se odločila da bom počakala še eno.
Anonimem pridruži se nam na pričakovanju ++++, tam nas je veliko, ki smo že doživele ss, veliko je tudi takšnih , ki so ga doživele lani, letos in so sedaj že srečne mamice oz, nosečke. Tam ti bodo punce znale več povedat.
Jaz bom rajši počakala še eno.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
5.11.2009 21:31:15   
Anonimen
Nadka30, mislim, da bom tudi jaz počakala še eno, saj 28 dni ni tako dolgo...Kdo ve, koliko tečk še bo, prej ko spet kaj bo in kot praviš, ni nobene garancije. Upajmo pa na najboljše. Tudi pri meni, tako kot pri tebi je plodek odmrl že prej, po velikosti že v 8 tednu...pa sploh nisem vedela, da je kaj narobe. In kako dobro sem se počutila, potem pa šok. Hvala ti za mnenje in LP

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2116
6.11.2009 8:45:16   
nadka30
lepo da sem ti lahko pomagala, laho mi pišeš na ZS pa se boma malo ena drugo ptolažile
lpuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
9.11.2009 7:11:12   
kajča
ojla, še ena nova. Abrazijo sem imela 4.11. v 13 t, čeprav je plodu nehal biti srček že v 9t. Po abraziji krvavim ne, samo rumeno rjav izcedek imam. Počakala bom prvo M, potem pa bomo spet začeli delati na user posted image . Dve leti in pol nazaj sem imela abrazijo v 9t in sem zanosila še pred prvo M in je bilo vse ok. Pušenjak mi je takrat rekel, ker me je skrbelo, da bo kaj narobe, da če maternica ni pripravljena na novo nosečnost tako ali tako ne moreš zanositi. Komaj čakam, da spet začnemo, ker nočem imeti prevelike razlike, med prvim in drugim je 20 mesecev, sedaj bo pa med drugim in tretjim okrog tri leta.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
11.11.2009 14:56:17   
lana38
kajča!user posted image user posted image user posted image
Med decemberkami 2007 se pa nič več ne oglasiš.
LP

lana38

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
13.11.2009 8:01:26   
kajča
lana38 ja res je, sem malo zanemarila in sem zdej čist ven.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
16.11.2009 10:28:51   
nadka30
punce dan
kje se pa skirvate vse. Jaz sedaj čakam na drugouser posted image tretje pa upam da ne bo več. Upam samo da ta druga ne bo zamujala oziroma najrajši bi videla če bi že kar prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image
Nikjer nobene, daleč naokrog nobeneuser posted image user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
19.11.2009 16:46:25   
Buska
mogoce katera ve, kako se imenujejo tablete, ki vsebujejo 10x vec folne kisline (prijateljica je imela v 21. tednu splav zaradi nepravilnega razovja ploda), jih pa mora jemat 3 mesece preden zacne delat na otroku.
Hvala za vse info. Lahko pisete tudi na privat, ce slucajno ne pase v to temo.
LP 

< Sporočilo je popravil Buska -- 19.11.2009 16:47:31 >

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
20.11.2009 18:43:37   
Lusa
Ojla punce...

upam, da se se me spomnite....zelo, zelo redko se javljam, ker enostavno nimam časa sedet pri računalniku...sem sama z obema..ati je sluzbeno za dlje časa odsoten..jaz se popoldan hodim v šolo,sluzbo..tako, da je pestro...

vsem novim-nikoli ne obupajte....ker na koncu se vam vse poplača

milamay-tebi pa en prav poseben objem...nisem sploh vedela, da si spet izgubila...

andreja-tud nate se velikokrat spomnim, pa na krtex tud

bety upa-uh kako sem vesela zanjo...zdaj pa se le nacartaj

in se slikica mojih dveh princesk: http://www.shrani.si/t/D/wF/2VVhZP9U/055-small.jpg

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
21.11.2009 13:15:32   
tanjusi
takole, upala sem da mi ne bo nikoli treba pisati v vaši temi , ampak....user posted image
zelo rahla krvavitev v 8. tednu- srčka zdravnik ne vidi - čiščenjeuser posted image
Kolikor sem vas tule brala je prišla  user posted image približno 28 dni po splavu oz. čiščenju ...
pa še nekaj , ali vam je ginekolog znal povedati zakaj se vam je to zgodilo , meni je rekla da ko bo imela izvid (mislim da cistološki) bo lahko povedala kaj se je zgodilo...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
21.11.2009 17:37:00   
katra55
Buska tablete Tifol in Elevit vsebujejejo največ folne kisline (4mg).

tanjusi  user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je.

Jaz sem user posted image dobila 27 dni po abraziji, še nikoli je nisem bila tako vesela.
G mi ni povedal točnega vzroka, samo da je verjetno genetska napaka in da je to pri dvojčkih zelo pogosto. Izvida pa tudi nisem dobila nobenega, saj mogoče je bolje tako.

nadka jaz včasih še pokukam sem. Čakam miklavža da mi prinese en velik plus. Sem upala, da bom zanosila takoj po ss, pa je to že četrti krog.
Upam, da se tvoja user posted image čimprej prikaže in da tretje ne dočakašuser posted image

< Sporočilo je popravil katra55 -- 21.11.2009 17:39:58 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

madeži
MC09

S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarje

Vanish (32%)

Ariel professional (14%)

trdo milo DM (5%)

nič od naštetega (27%)

perem samo s praškom (21%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!