Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 12.2.2009 0:24:45
|
|
|
|
Rakica_80
|
Matejaj Boš videla, da bo prišel tudi zate srečen dan , ko boš vesela
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 12.2.2009 11:04:13
|
|
|
|
pogum
|
Mateja, te čisto razumem, saj imam za seboj podobno zgodbo. Vem, da ti ne bo lažje, vendar vseeno naj ti jo povem: tudi midva sva se trudila podobno časa kot vidva in ko nama je končno v postopku ratalo, sem lansko leto postala noseča, vendar sem morala v 10 mesecu na abrazijo - razlog srček. Potem sem v lanskem poletju zbolela, za kaj sem bila v bolnici in bi tako v vsakem primeru morala končati mojo tudi kasneje,ker drugače ne bi šlo in bi morala roditi otroka pri skoraj 7 mesecih, kar pa bi bilo še težje... Do danes tudi sama še nisem pozabila lanskega dogodka, vendar sem po pol leta od abrezije spet dobila voljo in sva šla v nove boje - na žalost zaenkrat brezuspešno, vedar si sedaj nabiram novih moči in bom še vedno vstrajala naprej! Vidiš, potrebno je iti počasi naprej, vendar preden greš naprej, daj duška svoji bolečini in je prav da se od svoje pikice posloviš počasi - pri času žalovanja za pikico se prosim ne oziraj na svojega partnerja, vzemi si toliko časa za žalovanje, kot boš čutila, da ga potrebuješ! Sama sem se v času žalovanja umaknila od drugim, veliko sem tudi pisala v dnevnik o sovjih občutkih ob dogodku, veliko pa sem seveda tudi jokala, veliko sem bila tudi jezna in razočarana - vsa čustva v tem obdobju so prava, zato se jih ne sramuj. Potem bo prišel čas in boš enostavno v sebi začutila to, kdaj je čas da greš naprej, zato le počasi naprej! Vsekakor pa bo prišel ta srečen dan tudi zate, zato nikar ne obupaj!
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 12.2.2009 11:27:28
|
|
|
|
lana38
|
metejaj in pogum, nikar ne obupajta. Tudi vama bo uspelo in bosta imeli svoje zdrave . Jaz sem bila na UPN v 20. tednu , ker je moja pupa imela Downov sindrom, pa sem se tudi skoraj eno leto trudila, preden sem bila . Pa potem po eni gori komplikacij in preiskav sem po nekem čudežu zanosila in danes imam doma 2 prekrasna sinova, eden je star skoraj 12 let, drugi pa 14 mesecev. Samo upati je treba in iti naprej proti svojemu cilju. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 12.2.2009 15:08:07
|
|
|
|
SONJAT
|
pozdravljene vse skupaj tudi jaz sem imela izkušnjo s splavom. , v drugo, kajti doma imam leto in pol strega sina. Z možem sva hotela imeti en za dugim otroke, in res sem junija zanosila vse normalno do 5.9.2008 ko sem imela nuhalno in so ugotovili da otročku ne bije srček , in drugi dan je sledilo čiščenje. Po novem letu sva se z možem odločila, da bova ponovno poizkusila. In sledi- ta teden me je začela mučiti slabost, itd. recimo temu znaki nosečnosti. Po pravici povedano sem komaj čakala na ta občutek, do je manj kot teden. Ampak me je tako strah narediti test, da ne znam povedat, ker če bo +. Po moje si zdajle katera misli:" ta je čist trčena, hvala bogu da bo +, ki ga vsi čakamo." Ampak v moji glavi je samo prizor iz lanske nuhalne, ko se mi je kar mešalo. No upam, da se bo moje norenje po testu zaključilo in bom vesela , drugače pa bom šla nekam po dozo optimizma in šla v nove boje. Lep sončen dan vsem
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 12.2.2009 16:33:39
|
|
|
|
spelka12
|
Sonjat upam, da se ti pokaže + in da se tudi vse srečno konča matejaj upam, da ti ne b treba več čakati eno leto, da zagledaš svoj +.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 12.2.2009 18:14:57
|
|
|
|
krtekxx
|
Matejaj, Pogum in Sonjat - se mi srce trga ob vaših izgubah - vaši nerojeni otročki delajo družbo našim angelčkom. Verjemite, bo prišel dan, ko bo bolečina manjša in obdobje, ko se ne boste spomnile čisto vsak dan na vašega otročka. Tudi ko boste spet noseče in bo potekalo vse tako kot mora, vas ne bo nehalo skrbeti - tako usodo so nam naklonile sojenice, kaže. No, naša pupa že ene 2 dni kar malo bolj spi tudi čez dan. Ko jo dam v ruti itak takoj zaspi - zgleda da ji zelo zelo paše. Pa tud v ležalnik sem jo že postavila za par minut. Ja vrag, kdaj moram pa tudi jaz pod tuš, pa kaj skuhat, pojest in konec koncev si roke odpočit. Tinaaja, ti pa nimaš več veliko, kajne? Sedaj bomo pa zate navijale.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 12.2.2009 20:25:26
|
|
|
|
medika 13
|
kaya88, matejaj, pogum in sonjat najprej za vsako velik žal mi je da ste vse izgubile svoje sončke in se nam pridružile na tej temi ... ob izgubi tako majhnega in tako željenega bitjeca je težko in nobena solza ni odveč ... je čas žalovanja za katerim pa kmalu pridej lepši dnevi ko se začne v življenje vračat optimizem ... vsem vam želim, da bi čimprej zagledale magični plusek in sporočile veselo novico, da ste sonjat ti nam boš to prva sporočila in verjemi, da bo sedaj vse ok jaz trdno verjamem, da se vse zgodi z razlogom ... pa čeprav še vedno nisem ugotovila zakaj sem pred letom in pol v 20. tednu izgubila mojo malo pikico ... pozdravček vsem!!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 12.2.2009 20:26:56
|
|
|
|
lana38
|
SONJAT!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 13.2.2009 7:22:45
|
|
|
|
SONJAT
|
Jaz sem se odločila, da bom s testom še malo počakala, danes grem z možem na valentinov vikend paket da se malo sprostim. Potem pa takoj v ponedeljek v lekarno po test. Pa vam sporočim kakšen je rezultat. Lepo se imejte čez vikend, pa cartajte se z najdražjimi. Lep pozdrav vsem in hvala
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 13.2.2009 19:16:04
|
|
|
|
matejaj
|
Hvala vsem za tolažbo. Včeraj sem dobila drugo mens. po abraziji in upam, da bo tokrat zadnja. Moram pa povedati, da pred nosečnostjo sem imela zeloooo boleče menstruacije in zdaj že drugič brez bolečin. V vsem slabem, nekaj dobrega. Tako močno si želim Lep večer.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 16.2.2009 7:17:42
|
|
|
|
SONJAT
|
priznam radovednost me je danes zjutraj premagala naredila sem test in pokazale so se , juppiiii pa sem spet . Tako, da vso srečo tudi ostalim da vidite čim prej .
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 16.2.2009 11:17:20
|
|
|
|
lana38
|
SONJAT, čestitam za ! Želim ti lepo in zdravo do konca. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 16.2.2009 12:09:47
|
|
|
|
spelka12
|
SONJAT čestitam . PA sva že 2. MI imamo tudi +
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 16.2.2009 12:24:53
|
|
|
|
Sulfinija
|
Špelka12, za tvoj +. LP Mojca 14t4dni
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 16.2.2009 19:34:53
|
|
|
|
matejaj
|
SONJAT in spelka 12! KAKO LEPE NOVIČKE... ISKRENE ČESTITKE!!!!!!
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 16.2.2009 19:36:29
|
|
|
|
medika 13
|
Špelika 12 ČESTITAM in SONJAT tudi tebi čestitam za držim pesti še za ostale, ki še čakate!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 17.2.2009 7:20:02
|
|
|
|
SONJAT
|
Špelka12 čestitke tudi tebi Želim ti lepo in mirno nosečnost.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 17.2.2009 11:05:55
|
|
|
|
lana38
|
spelka12! za . Lepo in zdravo do konca. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 17.2.2009 12:09:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Evo mene na raport.Sem kar lena za pisanje ratala ne vem kako tole, .Se pa vas vseh skupaj z veesljem spominjam in našega mega žura ki je bil marca pred dvema letoma kako hitro čas beži,da ni res. No in malo o meni,moji in najini .Veselo čakam prve brcike,v četrtek bom dopolnila 15.tednov ne morem verjeti še malo,še malo in bo polovico nosečnosti za mano ne morem verjeti se mi zdi,kot da sem danes sporočila veselo novičko na forum in sedaj se mi moj trebuh že oreng pozna...Drugače slabosti so minile,so trajale od 5-14 polnega tedna sem ji že bila kar sita.Zredila sem se v petih tednih 1,70kg.Z mojim dragim veeslo skačema okrog izbirama opremo,kaj malega sma tudi že kupila,junija v začetku pa bnoma kar preuredla sobico in noter postavila previjalno,po vozek bomo šli je že izbran in seveda posteljico potem le še čakam avgust da povijemo in k sebi stisnem končno svojo .Sem imela prejšnji četrtek pregled brez UZ,srček smo le poslušali je bil kot nor.Doma pa vskai drugi večer uživama ob AS napravici in poslušama srčeka moj dragi se kar topi zraven. Tako malo na kratko o meni. Punce mislim na vas in rada vas imam. LP Mojca 14t5dni
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 17.2.2009 13:22:01
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija, kako lepo te je brati. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 17.2.2009 14:40:46
|
|
|
|
pogum
|
Pozdravljene, iskrene čestitke SonjaT, Špelka 12 in Sulfinija k ! Hvala tudi vsem za spodbudne besede, jeseni gremo spet v nove boje, do takrat pa držim pesti za vsako izmed Vas, da nas razveselite in sporočite, da imate ! Se veselim za vsako od Vas in Vam pošiljam en velik vsaki od Vas! Se beremo!
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 17.2.2009 20:22:19
|
|
|
|
spelka12
|
sulfinija super. Hitro gre a ne?
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 18.2.2009 9:54:30
|
|
|
|
krtekxx
|
No, pa se spet začenja dogajat...kot vedno imamo neke periode nosečnosti, ki se množično uspešno zaključujejo v drugi polovici vsakega leta. Čestitke vsem . Tinaaja, kako je pa kaj pri tebi?
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 18.2.2009 9:59:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 sulfinija super. Hitro gre a ne? Špelka12,prehitro gre tale čas.Če zračunam še slabe tri tedne nosčenosti in bom na polovici. LP Mojca 14t6dni
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 18.2.2009 10:45:55
|
|
|
|
matejaj
|
Same lepe novičke Po kolkem času (po splavu) vam je uspelo zanositi? Mene je tako strah ....zdaj začnemo ponovno delat na in tako močno upam, da mi uspe čimpej zagledat Lep pozdrav, Mateja
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?