na bazen v terme... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

iza -> na bazen v terme... (9.12.2004 11:30:31)

ker si želim iti malo na bazen v toplice me zanima kako je pri tem z dvomesečno pupiko. Kopati si mislim da se še glih ne sme, ali! Kaj pa malo nogice namočit in podobno, pa vroče ozračje v prostoru...Malo mi prossim svetujte ali če imate s tem tudi izkušnje.

HVALA IN UŽIVAJTE Z :duda:

:rozica::rozica::rozica:

MINEJA -> na bazen v terme... (9.12.2004 11:54:56)

Za otroka pred štirimi meseci ni priporočljivo, da gre v terme. Iz istega razloga, se tudi vadba v vodi za dojenčke začne šele po 4. mesecu.
Gre za vroč zrak in vlago!

Vsaka mamica pa naredi po svoje ...

:sloncek::sloncek::sloncek:

mami Lea -> na bazen v terme... (9.12.2004 12:41:42)

Če želiš bolj znanstveno razlago zakaj to ni dobro lahko pokličeš Dorico Šajber, ki je glavna za plavanje dojenčkov v sloveniji. Njen telefon najdeš na
http://www.plavanje-dojenckov.com/

ali

e-pošta:

plavanje@plavanje-dojenckov.com

mnjam -> na bazen v terme... (9.12.2004 14:10:56)

Tudi jaz mislim, da je malce premajhna. Če pa boš slučajno šla, pa jo po namakanju nogic operi s tekočo vodo. Ker klor ful suši kožo.

tia&silvija -> na bazen v terme... (9.12.2004 14:16:37)

Jaz osebno ne priporočam, da greste s tako malo pupiko v terme saj je lani moj mož dobil po kopanju v termah izpuščaje kljub natančnemu tuširanju in šamponiranju po kopanju. Predstavljaj si kaj je lahko s tako malo pikico. Saj bo kmalu poletje pa se boste rajši namakali v čistem morju!

*nuša -> na bazen v terme... (9.12.2004 23:42:20)

Tudi mi smo bili v toplicah z našo :duda: ko je bila stara 2 meseca. Kopala se sicer ni, uživala pa je ravno tako, saj je bila nagica ( samo v plenički )9nebesa

Stran: [1]