Steper ali leg magic? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mala Zala -> Steper ali leg magic? (19.10.2007 11:19:20)

Živjo!

Upam, da sem na pravem forumu, malo sem ven...

Mi lahko svetujete kaj je bolje da si nabavim? Ali steper, s katerim lahko delaš tudi bočne zasuke (nekaka kombinacija med steperjem in vitalnerjem) ali leg magic? Kakšne so vaše izkušnje?

Hvala in lp!

Anonimen -> RE: Steper ali leg magic? (19.10.2007 11:24:17)

Steper ti ful nabije stegenske mišice. Pa če maš probleme z koleni ni najboljš izbira. Drugače je pa dobra stvar. Za drugo pa ne vem. Kaj pa kkšn orbitrek?

Taula -> RE: Steper ali leg magic? (19.10.2007 13:59:36)

Jaz imam steper..ma ta ko gre postrani, ne le gor dol. Dober je bil za jahalne hlače, rit in trebuh.
Leg magic vem kaj je, a nobenega ne poznam ki bi ga uporabljal.

tanikaa -> RE: Steper ali leg magic? (19.10.2007 14:03:07)

Pri meni je čisto vseeno. Na obeh se isto nabira prah. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Olivija -> RE: Steper ali leg magic? (20.10.2007 1:01:10)

Priporočam steper. Imam oboje in je leg magic tolk zaj*, da zdržim komaj ca. 2 min. gor, naredim mogoče 100 tistih drsečih gibov naenkrat. Res je težko in zdaj kombiniram oboje. Ker sem ponavadi vsaj 20 min. na steperju, me je tale LM res presentil. Za kratko, zelo intezivno vadbo je mogoče res fajn, za daljšo pa ne. Pa glih nisem brez kondicije, ker sem poleti vsak 3x na teden tekla.

Se najbolj fajn se mi zdi orbitrek oz. nekega dne si bom kupila trak za tečt (za pozimi). Mogoče lahko kje poskusiš.

Stran: [1]