|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   druga plat zgodbe....
9.12.2004 9:47:46   
Sisy
tema s foruma med over net,ki je mene kar malo šokirala....:(

http://med.over.net/phorum/read.php?f=117&i=60160&t=60160
Neposredna povezava do sporočila: 1
   druga plat zgodbe....
9.12.2004 10:11:52   
KIRA
ja, ampak ji še zmeraj ostane posvojitev. tudi jaz sem razmišljala o tem - za vsak slučaj...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   druga plat zgodbe....
9.12.2004 10:29:16   
saba
GOSPA JE ZELO LEPO NAPISALA in se z njo strinjam za vse. Težko je ko ti vsi okoli tebe govorijo: kaj pa vidva? Ne bosta nič 'naročila'????.......kako to, da nimaš še otrok, tvoja sestra ima že 2, tvoja svakinja je noseča, tvoj bratranec bo očka za božič...kaj pa ti??????

mislim, no coment, za take ljudi, ki se jim v glavi ne obrne kliker in pomislijo preden kaj izustijo

eno:rozica: za gospo, da se ji bo življenje tako obnilo da bo srečna.

lp
saba

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   druga plat zgodbe....
9.12.2004 10:42:00   
Anonimen
Jaz ob takih tragedijah tudi pomislim na posvojitve. A tega pri nas sploh ni ali kaj? Taka ženska, kot je punca, ki je to pisala, bi MORALA imeti otroka.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   druga plat zgodbe....
9.12.2004 10:42:29   
emaa
to me je spomnilo, ko sem bila še najstnica in sem oz. smo ženo očetovega bratranca spraševali kdaj pa bo, kolk sta stara, sej majo vsi prej. Uspelo jima je ne vem ali z IVF ali z inseminacijo. Zdaj, ko midva ne moreva pridet do :duda:, mi je pa hudo kakšne bolečine smo povzročali s svojim firbcanjem.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   druga plat zgodbe....
9.12.2004 10:48:33   
saba
moja tašča in tast 10 let nista mogla imeti otrok. Ampak takrat je bilo tako, da je bila velika sramota, če je moški šol na kakšne preizkave. No po 10 letih je zanosila, žal v 6 mesecu rodila mrtvega fantka....potem pa je takoj spet zanosila in rodila mojega moža:love:, čez leto dni pa še mojo svakinjo.

hočem povedat, da tudi ko se vse zdi tako črno, en dan se lahko obrne....

lp
saba

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   druga plat zgodbe....
9.12.2004 10:49:01   
saba
aja pozabla napisat : po naravni poti

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   druga plat zgodbe....
9.12.2004 11:16:38   
KIRA
SAJ NISEM REKLA DA JE KAJ SLABEGA. AMPAK KER SEM DO NEDAVNEGA JAZ BILA V ISTI SITUACIJI, MISLIM DA TUDI TA MOŽNOST MORA PRITI V POŠTEV.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   druga plat zgodbe....
9.12.2004 11:20:51   
saba
ej Žanka

mogoče sem slabo napisala, mislila sem na ljudi, ki jih srečaš in ti govorijo zakaj pa ti nimaš še dojenčka.....

mislila sem nase in na ljudi ki jih jaz srečam in da tej ljudje, naj mal premislijo preden kaj izustijo

tako.....upam da sem zdaj napisala razločno

lp
saba

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
9.12.2004 12:56:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

uporaba lubrikanta
carmencita

Ali uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?

DA (29%)

NE (71%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!