Anonimen
|
Pozdravljena/en Anonimni, Kot 1: Od kje tebi ideja, da boš kr presodil takole iz svoje glave kdo je in ni "priden" (kar je vsesplošna beseda) Kot2: Tale slikca je moja z mojo tazadnjo in res ne vidim problema, zakaj jo nebi pokazala na svojem avatarju...če jo poleti kažem na plaži pred množico ljudi je tut tukaj čist cool- ponavadi je tko, da damo na avatar slikce, ki so nam všeč Kot 3: ne bi dala takšnega avatarja celo na takšnem forumu, kot je RR- sklepam, da se na tem forumu to kao ne spodobi.....no pa da ti povem, da se marsikaj ne spodobi PO MOJEM mnenju, pa nikoli ne obsojam in se vtikam tam kjer mi ni mesto Kot 4: Lahko mirne vesti povem, da za hribom nimam nikarkršnih "nespodobnih" dejanj in misli. Kot sm že nedavno nazaj napisala- se ne spogledujem in ne izzivam v tej smeri kot si ti navedel/a Kot 5: In tvoje pisanje je popolnoma drugačno od tvoje slike (ta nakazuje na to, da nekaj loviš) ...ta je pa najbolj neumna....nikoli do sedaj nism nikogar lovila in tudi nikol ne mislim- mi ni blo treba . Včas je blo tko, sm se pustila loviti in če je le temu uspelo, sm bila ulovljena, sedaj pa nimam potrebe po tem, ker imam kar 2 fanta, kot da.. ne ne pomota Kot 6: Kar se tiče mojga in njegovga mnenja o tem..pa povem, da ve kakšna slika je gor in tut ve kaj pišem. Pa verjemi, da veeeeeliiko ljudi, ki me osebno poznajo to vse vidi in bere, ker vejo, da takšna sm...rada se hecam na ta račun in sm večino časa za hec..tko, da, žal se zgleda sam teb tko zdi ...ne vem zakaj...ampak....čutim, da bi tole znala biti kakšna ga. Anonimna in tko bom rekla...ne vem zakaj ste ene tko zagrenjene, da enostavno ne prebavljate žensk, ki imajo mogoče malo večjo karizmo in pozitivno energijo..da o videzu ne govorim....favšerija na vrhuncu, ampak ok tko je, pa tko je blo, pa tko bo... ...drgač pa....sej ti ni potrebno bult mojga posta če maš potem stranske učinke Pa lep dan še naprej
|