artista7 -> Stres in še kaj verjetno... (18.10.2007 22:32:39)
|
Nisem vedela kje naj sploh začnem pisati, tale forum se mi je zdel še najbolj primeren. Bom kar začela - hitro se opazi da nisem v Sloveniji, verjetno me zato tudi daje malo domotožje, ampak res dosedaj še nikoli nisem imela podobnega problema. Točno se zavedam, da sem pod stresom, to je seveda običajno, pri vseh obveznostih, ki so trenutno pred mano.... Ampak problem je, da se mi prvič v življenju dogaja, da ne morem spati. In to že par dni zapored. Nikakor se ne morem umiriti, po glavi mi roji 1000 in ena stvar, zeham na vse pretege, spanca pa od nikoder. potem skušam zbistriti misli, ampak ne gre... Pa večno prestavljanje po postli in v eni uri mi rata zaspat. Recimo ob 4h zjutraj kot včeraj npr. Da ne govorim, kaka sem, ko se zjutraj zbudim - kot bi šel poljski ta star tramvaj čezme. Moje vprašanje za vas. poznate kake naravne metode (pa ne tablete, ker jih tukaj ne mislim kupovati), kak čaj ali kaj podobnega, ki pomirja, ali pa da je za proti nespečnosti? Ker meni se bo utrgalo, ker to nikamor ne pelje... Hvala za odgovore[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|