Anonimen -> Seks v troje (18.10.2007 15:16:21)
|
Ali ima kdo izkušnje s tem? Jaz sem sicer ženska, vendar zadnje čase me daje fantazija, da bi se nama z možem pri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]pridružila še kaka bejba. Z dvema tipoma niti en bi, ker nimam rada obeh lukenj polnih, z žensko se mi zdi, da bi znalo bit pa megastično. Moj možek sicer nič še ne ve o moji fantaziji, ampak glede na to, da večina moških sanja o seksu z dvema puncema, po mojem ne bi imel nič proti. Edino kar še nimam pri sebi razčiščeno je to, kaj bi kdo lahko s kom počel (da ne bi kdo komu potem kaj očital). Ali se jaz lahko z njo poljubljam? Ali ji lahko ližem p..? Ali ji lahko to počne moj mož? Ali ji ga mož lahko da not, ali samo v rito? Ali naj njo kar z vibratorjem zadovoljiva? Tisti, ki že imate te izkušnje me zanima, kako zadeva zgleda? Kje se sploh najdete? Preko oglasov ali kako?Kdo s kom kaj počne? Ali se dobite po hotelih? Moja fantazija je namreč taka: Z možem bi se začela mečkat in potem bi čisto slučajno stopila notri ena bejba s seksi joškami. Malo bi naju gledala, potem pa se nama pridružila. Obe bi začeli fafati, se med fafanjem zalizali in začeli božati po joškah. Potem bi jaz fafala možu, ona pa meni, ali obratno. Potem bi vključli še vibrator itd.... Ne vem pa, kaj bi ona počela, ko bi z možem seksala zares, se pravi penis v vagino. A sem čudna?
|
|
|
|