|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popadki?
18.10.2007 14:54:44   
jasika
ojla,dolgo se nisem nič javila,sedaj sem že v 26 tednu in se mi pojavlja eno vprašanje.Glede na to da sem prvič šla rodit tako da mi je v nedeljo zvečer  voda otekla in rodila šele iz ponedeljka na torek,me zanima kakšni izgledajo,če imaš svoje popadkeuser posted image prosila bi če mi katera lahko opiše kako  je bilo to pri njej???Komaj čakamuser posted image in lepo se imejte še naprej vse tiste ki ste srečne tako kot jaz...

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 25.10.2007 13:39:52 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RADOVEDNICA
18.10.2007 16:35:03   
Estrella*
Pri popadkih ni toliko pomembna intenziteta kot pogostost in način pojavljanja. Ta pravi popadek boš začutila kako prihaja nekako v valovih in počasi ga čutiš prihajat od daleč in ko se ta val bliža ga čedalje močneje občutiš( kot hud krč), potem pa  pojenja in ravno tako odhaja tako , da se mu intenziteta počasi zmanjšuje. Če gre za prave popadke jih boš čutila na čedalje krajše intervale. Je pa res, da tudi pred porodom jih imaš enkrat na 5, drugič na 2 tretjič na 1 minutko.......
Tako kot so napisale predhodnice jih težko zgrešiš ko se začnejo za res. Opazuj si tudi morebitno odtekanje vode. Lahko se vlije, ti odteka počasi ali samo po kapljicah. Navadno ko voda odteče se intenziteta popadkov močno poveča in tud bolj bolijo.
Upam, da te nisem še bolj zmešala z mojim pisanjem......

(odgovor članu jasika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: RADOVEDNICA
18.10.2007 22:50:43   
sovica3
Prvič sem imela umetne popadke, drugič naravne. Pri meni ni bilo nobene razlike glede intenzivnosti.

(odgovor članu jasika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......