Freycha
|
evo, pa smo iz AUT. Fuuulll veliko smo uspeli kupiti, pa sploh nismo toliko zapravili - se vidi, da smo bili v Ikei, kjer ni tako zelo drago. V glavnem Dita ima iz Ikee kar dva stolčka za hranjenje (en za doma in drugi za Krvavec), midva imava KONČNO luč v jedilnici , v Toys'rus-u sva kupila od Baby firme bueddy-ja, ki je za v banjico, da mi je ne bo treba več v rokah držati in jo z drugo roko kopati pa super pack Pampersk (še enkrat hvala zvesta), in sicer 156 pampersk za 25€ , pa kupila sva gel za zobke, pa zame neke cotke, pa mizico za v dnevno sobo, itd... Kar pa me je najbolj presenetilo je bilo pa naslednje. Vprašam v Lekarni (čisto informativno) koliko stane Novalac. In reče 9.95€. Pa se mi zdi veliko, ampak potem ugotovim, da je to TA VELIKA!!!!! posoda, v kateri je še enkrat več (800g), kot v tisti, ki se jo kupi pri nas. V naši lekarni pa stane tamala posoda (400g) 8 in še nekaj € ej svašta.... valda sem takoj hotela kupiti vsaj 2. škatli, ampak je imela samo eno. Je rekla, da bo naročila in ker bova mogla še enkrat v Ikeo, se bova pač še tam ustavila in nabavila še nekaj ta velikih škatel. Pa to ne moreš verjeti, kako je lahko gor tako ceneje No,zdej pa moram prevzeti tamalo, ker gre dragi v službo Pa že tretje popoldne se dere v nedogled. Očitno jo spet dajejo zobje. Pa ne bi vedela, če ne bi imela čisto rdečih ličk in ko ji dam prst v usta (seveda čist, da sprobam, če je to-to) začne grizti prst ko zmešana. Tako močno, da me prst prav pošteno boli...... uf.. zmatrana sem pa tako, da bi šla takoj spat, če bi lahko
|