Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 10:54:04
|
|
|
|
Freycha
|
jaz bom pomoje kar kupila tiste posode, ki se jih namontira na radiatorje, pa vodo notri, pa bo še najboljše. Čeprav pri nas niti ni takega problema z vlago, jo je kar dosti, samo me pa vseeno po grlu praska..... punce, imajo vaši malčki fejst probleme s temenci? jaz sem jo ravnokar z ribodermom namazala, pa jo bom potem zdrgnila, ker se ji kar delajo in delajo in delajo.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 10:56:40
|
|
|
|
baja*
|
tini6 verjetno bom jaz tud tak prakticirala, kombinezon + pokrivalo za noge. Rumba dobra ideja tole s staro bundo . Z mokrimi cotami sem že probala, pa pisker vode sem že gor dala pa ni nekega učinka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 10:57:03
|
|
|
|
rumba
|
Freycha, jaz jo kar z navadnim olivnim oljem polijem, po glavi malo pomasiram, pustim stati kakih 20 minut, pol pa z gostim glavničkom ven sčoham. Pa ji gre kar lepo popucat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 10:57:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ima tudi te posode... Pa če je kriza, še kakšne mokre brisače na radiator... Na srečo pa mi težav s temenci nimamo...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 10:59:06
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Freycha, jaz jo kar z navadnim olivnim oljem polijem, po glavi malo pomasiram, pustim stati kakih 20 minut, pol pa z gostim glavničkom ven sčoham. Pa ji gre kar lepo popucat. olivno olje sem že sprobala, pa je samo posrkalo vase, učinka pa ni bilo.... sem pa zdej probala, pa sem na debelo z riboderminom namazala, pa fajn zmasirala, potem bom pa probala s tetra plenico malo dol podrgniti..... upam, da bo učinek boljši. Sicer ima samo na dveh mestih, ampak se mi zdi, da se malo širi.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:00:43
|
|
|
|
tini6
|
Mi tud nimamo težav s temenci. Za vlago v zraku poskusite še z izparilnikom za aromoterapijo. Jaz zdaj, ko je bolj tako vreme, vsak dan naštimam vodo in eno kapljico evkaliptusa noter. Tako hkrati navlažim zrak in evkaliptus dobro deluje na dihala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:01:32
|
|
|
|
baja*
|
Ziher sem že tečna s temi vprašanji, samo eno še freycha in zvesta kje se pa kupijo te posodice za na radiator? Merkur ipd. trgovine verjetno... Sploh nisem vedla, da to obstaja. freycha glede temenc ti žal ne znam pomgat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:02:43
|
|
|
|
rumba
|
Freycha, meni s pleničko ne gre prav nič dol. Moram kar močno drgniti v kotra smeri rasti las s tistim gostim otroškim glavnićkom od Chiccota. Ga imaš? Ima pol malo rdečo kožo, a hitro zbledi in temenc ni več.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:03:59
|
|
|
|
baja*
|
no,jaz se poslavljam od čveka. Pa ne za vedno . Mali se je zbudil in se grem malo igrat z njim, da bo mel kaj koristi od svoje mame
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:04:38
|
|
|
|
rumba
|
tini6, jaz sem tudi kupila evkaliptusovo eterično olje, pa mi ga je P odsvetovala, da naj bi preveč dražilo sluznico tako majhnim sončkom.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:06:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Freycha... Merkator ima lumpijev gosti glavnik, stane manj kot 1 € in z njim fantastično počešeš dol temenca, ki so prepojena s kremo... baja* jaz sem moje posodice že 3 ali leta nazaj naročila pri Neckermannu
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:06:37
|
|
|
|
tini6
|
Jaz dam samo eno kapljico za celo stanovanje, tako da se fajn porazgubi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:06:55
|
|
|
|
Freycha
|
rumba imam ja... samo nočem s tem glavničkom po mastni glavi šarit, ker bo potem glavniček čisto masten. Al se ne bi smela sekirati zaradi kur****** glavnička? Aja pa še to? A potem je treba sprati še z vodo in šamponom, al je dost zribat z glavničkom dol pa malo mogoče s coto, da gre mast dol? Se mi zdi, da če preveč z vodo in šamponom šariš, še bolj otroček suho kožo dobi...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:08:37
|
|
|
|
Freycha
|
baja pojma nimam kje se jih kupi, ker jih bom mogla tudi sama nabaviti. Pomoje pa kak Merkur in Bauhaus itd...... tehnične štacune v glavnem.... evo, še štiri urice in pol pa pride dragi domov, pa grem lahko malo pančkat in počivat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:09:55
|
|
|
|
rumba
|
Freycha, ne sekeraj se za glavniček , sej ga našamponiraš in s krtačko lepo opučeš. Ja, jaz ji pol glavo še lepo umijem z nevtralnim milom, če ne bi bila vsa rumena.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:18:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla čveke sploh ne folgam prebrat za nazaj....joj kak se ta moj otrok smrdljivo vserje a je to sploh normalno pa še eno vprašanjew...mala škili enmičken, pa ne vem a je to normalno, se mi zdi da še ne zna tak dobr fokusirat ko od bliz kaj gleda a je treba pregledat to pa tak je začela prste cuzat, da kar šprica na okoli....joj, sem tak "huda"mala se pa reži tejči sj bo bolše, naša tamaladva ( brat pa sestra) sta se drla dobesedno cele dneve in noči tak da smo jih na izmene nosli, pa vsi smo bli že čist nori zraven....pa je minilo....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:19:06
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: baja* Eno vprašanje mam: a uporablja kera kak vlažilec zraka? Mene ta suh zrak od kurjave ubija . Ful mi grlo draži. Za malega je pa verjetno suh zrak še slabši... Ja, mi ga imamo od Hyla-e..je pa super ko si prehlajen, se kašelj ponoči umiri, ker grlo ni tolk suho....pa še lepše je dihat... Kje se pa kupi? Če čš, mi povej, moj stric jih prodaja-je zastopnik Hyle...
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:20:59
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober dan babike Kolko ste spet nakloftale. Pridne ste, ni kaj! Sploh ne vem, kje naj začnem... Freycha in Baja da se hitro pozdravita Baja, midva sma glih v soboto kupila te posodice za radiatorje, in sicer v Intersparu, so jih imeli celo na akciji. So pa take luštene, različne barve, ali pa navadne. Ti, ti Freycha Nič bat, samo da Diti ustrezajo kapljice, pa sem ful vesela. Mi imamo tudi problem glede temenc. Sem ji včeraj z olivnim oljem namazala, pustila 1 uro, skopala, zdrgnila z brisčko, posušila z brisačko, ko pa sem ji htela ven sčesat, pa nič ni šlo Sicer mala se je drla ko jesihar, ker je bla že tak utrujena. Baje da je dober Mustelin šampon, ki je prav za temence, dobi pa se ga v lekarni. Ima katera izkušnje? Rumba, jat te vedno znova občudujem. Jaz sem še sama z sabo skoraj pop v šotoru, vidva pa z 3, pa v Turčijo, pa za cel mesec... Klanjam se!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:21:05
|
|
|
|
Freycha
|
dajte mi mamice več otrok povedat. Kako ste se odločile za še kakega otroka, če je bil prvi recimo full problematičen in je full non stop jokal? Mislim, kaj potem to pozabiš in je želja po še enem otroku tako močna? To mi res ne gre v glavo.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:22:12
|
|
|
|
Ajvy
|
Freycha, mi imamo ogromno temenc...ogromno....vsake dva dni ji namakm glavo v olje,p a kakega posebnega učinka ni...sem šla kupit nov glavniček- bom poročala kako bo zdej...
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:24:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Freycha, Jure v bistvu sploh nima temenc. Enkrat so se mu minimalno nardil, pa jih sploh nisem stran spravljala, so kr zginli. Špela je bla pa ful boga, ona je mela celo glavo in še obrvi v temencih. Sem ji vsak večer pred kopanjem namazala z olivnim oljem, pustila 15 minut, počesala z gostim glavničkom, pol pa umila. Ulla, zdej še ni panike, če kaj poškili, je čist normalno. Jure tud na momente škili. A zato ti tolk flegma prenašaš dretje od tamale, k si od brata pa sestre vsega hudga navajena.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:24:57
|
|
|
|
Freycha
|
ja, daj poročaj. dita jih sicer nima veliko, so pa trdovratne. joj, zdej je pa kar v stolčku/gugalniku zaspala.... to pa ni v njeni navadi sicer bo pomoje samo za 15. minut pa vseeno boljše kot nič....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:28:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha dajte mi mamice več otrok povedat. Kako ste se odločile za še kakega otroka, če je bil prvi recimo full problematičen in je full non stop jokal? Mislim, kaj potem to pozabiš in je želja po še enem otroku tako močna? To mi res ne gre v glavo..... Špela je bla grozna prve mesece, samo drla in drla in drla se je. Pa polivala za ****, da se mi je trgalo. Pol je pa to minilo in ker sva že tko al tko imela v planu razliko 18 mesecev, sem se pol odločila, da dejmo hitro še drugega narest, da bo željena razlika. Prve mesece sem sicer govorila, da nikol več nobenga, da bo ostala edinka, samo sem si potem premislila, ko se je umirila.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:30:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulla, samo zate: Trot Štramplek
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.10.2007 11:31:38
|
|
|
|
*maja
|
Se vidi da je vreme bolj švoh, čvekate 100/uro. Me ni niti dve uri pa ste že naklofale dve strani. Naša hvala bogu temenc nima, tako da s tem ni težav. Ne se sekirat zaradi temenc, pravijo, da tudi če jih ne odstranuješ ni nobene panike, saj zginejo po določenem času same od sebe. Je pa res da na pogled ne izgleda prav nič lepo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?