kapica
|
Freycha, kot si rekla, jaz vas tud mam radaq , ampak cist prevec cajta zapravim tu gor . Corfu, kak fajn za lepe nocke, jaz sem ti se kr faus. Bom pila danes vode kolko se bo dalo, tako kot si rekla . Maja, razvada dela svoje, mogoce sem jaz bila prevec faus, pa mate zdaj tud vi mal neprespanih noci . Sam se hecam, da ne bos zares mislila, da kateri ne privoscim spanja . Zvesta, ze vnaprej hvala za email . Res si super.Pa ne pozabi veliiko pit danes in jutri in pojutrisnjem, in in in . Bojana2, midva imava Peugeot 406 coupe (upam da sem prav napisala). Saj avto je v redu in tud suuper lep znotraj, vse ima, sam potrosnja je pa obupna . Najbolj bi blo treba zarad tega menjat avto... BMW se pa tud men zdi naajlepsi avtek, ampak zaenkrat se predrag. Siskamiska, bravo za kopanje. Ampak na tvojem mestu bi jaz to kr skupaj z mozekom se naprej delala, drugace bo naslednjic rekel, a morem jaz zraven, saj lahko sama ? No, take so moje izkusnje, vedno je nek izgovor... Sicer pa sedaj samo enkrat tedensko kopamo, po nasvetu P. MSN; ga imamo, pa sedaj zeloo malo uporabljam, ni cajta vec, ker ko se enkrat zacnes z nekom menit, nemores kr tako na hitro nehat. Ce sem katero pozabila, ne mi prosim zamerit . Hm, danes ne bom nic kuhala, moz gre pocasi v popoldanski siht, bova samo zmrzeno pico dala v pecico. Sem spala se dve urci prej, ko je moz bil z dinom. Kako to dobro dene, komaj cakam da je vikend, pa ostanem kar cel dan v postelji .