|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
20.10.2007 21:58:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

zdaj sem že tečna s tem, meni je fizioterapevtka rekla, a ne?

ni smešno... ko že sama pogruntam, da sme tečna, kdaj ste pol mogle že ve?

Na to pa res nisem pomislila, cist iskreno. Men prav pridejo informacije in ce so povrsu se od kaksnega strokovnjaka , je se boljse.

a zdaj me maš pa že za strokovnjaka?

Ma ne no, saj ves kaj mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj vem.... ampak malo šale more bit....

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
20.10.2007 21:58:33   
kapica
A majo ? Sploh nisem vedla, mas prav.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
20.10.2007 21:59:19   
Anonimen
ja, imajo.... sem jih glih danes gledla.... so isti Cien, pa upam, da so enake not kot v tavlkih pakungah...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
20.10.2007 22:01:13   
kapica
Bom ob naslednji priliki pogledala, grem veckrat v Lidl kupovat.

Sedaj pa sibam spat, da bom enkrat do dvanajstih zaspalauser posted image . Hecam se.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
20.10.2007 22:04:58   
tini6
O, kaj smo na novi strani. user posted image  Kaj vaše otroke tud kaj vreme matra, naša se je kar naprej zbujala?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 55
20.10.2007 22:10:55   
tini6
Pa lahko noč!

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 56
20.10.2007 22:13:00   
pupi
Nič vse se poslavljate, jaz pa še moram kuhno pospravit zati z moje strani tudl

LAHKO NOČ

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 57
20.10.2007 22:30:30   
SANEK1
Punce, kje se zdaj lahko pogovarjamo? user posted image user posted image user posted image
Na starih julikah je že 201 stran pa še vedno gre user posted image .Kaj zdaj?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 58
20.10.2007 23:41:41   
madejka
Presnete čveke, pa sem rekla da bodite tihouser posted image
Tud jaz se grem počasi spokat spat, me je začela prav migrensko glava boletuser posted image

Jutri pa v Laško na kopel in kosilo!user posted image
Lahko noč!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 59
21.10.2007 0:24:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Punce, kje se zdaj lahko pogovarjamo? user posted image user posted image user posted image
Na starih julikah je že 201 stran pa še vedno gre user posted image .Kaj zdaj?

Ja sej to se ne zaklene avtomatsko. Počaki, da moderator opazi, da smo tolk naklepale.

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
21.10.2007 11:19:52   
kapica
Po mojem bi blo boljse, da kr tu naprej cvekamo, ker tu in tam pa res ne sfolgam cvekatuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
21.10.2007 12:36:27   
Anonimen
Res ja. Pa sej bojo moderatorji najkasneje v ponedeljek opazli, da smo že čez limit in bojo zaklenili.user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
21.10.2007 19:52:32   
Ajvy
Danes je bil kar v redu dan, smo šli volit, tak da to dolžnost smo opravili....smo se sprehodili- sem zmrznila......

Zdej grem pa z eno prjatlco na en krog po Ljubljani...tak mau za foro......

Bejbne, jst ne vem, kako vam ratuje shujšat..se raje niti ne lotim takih zahtevnih nalog....se tolažim, da človek ki rad je- nemore biti suh.....

Se beremo jutri....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
21.10.2007 20:18:46   
kapica
Ajvyuser posted image , to si pa dobro povedalauser posted image . Jaz bom tud danes kr zakljucila, grem mal pred tv, dokler mozek ne pride.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 64
21.10.2007 20:40:06   
tini6
Mi smo tud danes skor zmrznili. Mala je bila prvič v kombinezonu, kako srčkana je bila. Tud mi smo šli volit, potem pa še en krog in hitro domov. Jutri pa sneg pričakujemo. Bodo pa naši otroci hitro videli sneg. Mislite da se bodo letos že kaj sankali?

Pa lahko noč

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 65
21.10.2007 21:16:14   
corfu
Dober večer

Potem ste se odločile, da bomo samo tukaj čvekale? Pametno, povsod res ne dohajam bit. user posted image Mi smo pa danes okrog vandrali, otroka spita, jaz sem ravno zlikala tri stroje perila, zdaj pa mal tle čekiram, ve pa že vse spiteuser posted image  Freycha pozdravi se. Tašonka, na čase se mi prav zasmiliš, resno, velikokrat mislim nate in ti pošiljam pozitivne misliuser posted image , Kapica, pa ti si prava kuharcauser posted image . Glede kil, sem na manj kot  pred nosečnostjo, trebušnjakov ne delam, trebuha nimam nič več, lahko bi se pa spravla pa mal ta vamp utrdila, ko se usedem mam tri obroče okrog pasuuser posted image . Mene pa full moti, ker je moja tako zavzeto začela cuzat palec, ma čist rdečega in izsesanega, revica, kot da ji ne dam nič jestuser posted image , a je že taka kot mali hrčekuser posted image ...pa še to 1. menstruacijo sem dobila 21.8. če je to sploh bila, zdaj pa ničuser posted image  Nč pridne bodte, pa sladko spite jaz grem pa jestuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 66
21.10.2007 21:32:27   
baja*
Jaz tud nimam neke posebne volje do čveka dans, ful me kuhauser posted image . Grem si še eno šalco čaja nalit, pol pa smuknem pod koco pred tv.

se beremo jutri...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 67
21.10.2007 21:58:20   
Anonimen
Kaj sedaj, babe, kje čvekamo? Tu ali tam? Ja no, meni računalnik šteka, zato me tudi ni gor, mi gre zdaj lubi računalnik formatirat, potem pa bom lahko pisala, pa počela zraven na kompu 100 in 1 stvar user posted image

Mali je začel jesti na 4, 5 ure. Ga navajam, ker za 3 ure je 200 ml preveeeeč, zato sva kao na dieti user posted image Dobro, dragi me preganja... Čao

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
21.10.2007 22:02:19   
rumba
Hojla!
Mi smo spet doma in v ozadju Mario čeblja....user posted image user posted image user posted image
Pa vi ste asice, no. 4 dni me ni, pa imam čtiva za dol past. No, sem na 185 strani, tako da...user posted image
corfu, mi imamo namen iti v Turčijo junija za celi mesec ali kaj več. Jaz še nisem bila, mož pa je tam že 3x pohajal za daljši čas. Šli bomo s svojim avtom, šotor in pot pod noge.user posted image  Pot bo zrežiral mož, je še ne poznam. Kar se pa tiče potovanja z malčki, pa se ne bojim, saj smo se vedno imeli super. Šotor je bil pa zanje tako ali tako zakon. Sedaj imamo takega za 4osebe, na dve spalnici, tako da bomo morali drugo leto s seboj vleči še mali iglu ali kaj podobnega, da bomo vsi spali pod streho.user posted image  Mi že komaj čakamo.

Aja, a se že kaj glede kavice za ta teden pogovarjate?
No, grem brati za nazaj.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 69
21.10.2007 22:04:18   
siskamiska
Rumba glede na to da je ful mrz zuni se lahko začnemo menit za kuhano vino user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 70
21.10.2007 22:10:21   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Rumba glede na to da je ful mrz zuni se lahko začnemo menit za kuhano vino user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

No, torej še niste nič rekle?

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 71
21.10.2007 22:11:53   
madejka
Včeraj zvečer sem mogla na hitro nehat s pisanje, ker me je začela prav migrensko glava boletuser posted image Pa niste bile preveč klepetave danesuser posted image user posted image
Mi smo pa danes bili v Laškem v zdraviliščuuser posted image Midva z dragim sva šla v Apolonovo kopel (masažni), malega je pa striček pazil medtem. Taaaak je pasalo!user posted image Sva bila že ene dve leti nazaj tam, ampak nama je bilo takrat kar malo dolgčas tričetrt ure v đakuzijuuser posted image Dans je pa kar prehitro minilo. Zgleda še takrat nisva rabla take relaksacijeuser posted image

Našega fanta je pa danes kar vrglo. Ponavadi zaspi okol enajstih, danes je pa že od desetih koma. Še pojedel ni do konca. Me prav zanima kak dolgo bo spal.

Kak bo pa prestavitev ure vplivala na spanje naših otročkov? Kake izkušnje imate izkušene mamice?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 72
21.10.2007 22:14:41   
madejka
Baja in Freycha pozdravita se!
Pa Kristina tud!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 73
21.10.2007 22:48:54   
Anonimen
Hej Ajvy, super za sprehod, da se zluftaš malo.user posted image

Tini6, sankat se pa še ne bojo mogli letos. Je prezgodaj.

Corfu, hvala.user posted image Sej jst sem res že ful boljš, veš. Sicer je bil tale vikend ubitačno naporen, tko da sem možu sam porinla otroka v roke, ko je stopil skoz vrata user posted image , ampak jaz vsaj živčna nisem več in veliko lažje vse folgam.user posted image Kako si ti drgač?

Baja, pozdravi se!user posted image

Helou, Yankee.user posted image Lep nov avatar.user posted image

Rumba, WB!user posted image Vi ste čist divji. Za več kot mesec v Turčijo s šotori? Dobri ste... Kako vam bo pa zneslo tolk časa na dopustu bit?

Madejka, otročki se ne pustijo motit glede ure (ampak sklepam, da samo nevrtčevski ne).user posted image Samo mi bomo imel občutek, da grejo prej spat, ker gre ura nazaj. Kdaj se pa prestavi?

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
21.10.2007 22:53:29   
madejka
Tašonka v soboto se mi zdi.

Je bil tvoj dan kaj boljši?

Rumba si pa upate!user posted image user posted image Si včasih prav želim, da bi manj kompliciralauser posted image Mojga spravit v šotor bi bla pa tud za knjigo rekordovuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.