Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 21:19:32
|
|
|
|
siskamiska
|
IZVIRNO SPOROČILO: poldy Punce hvala za tolažbo, upam da bo res vse skupaj hitro mimo, ker sem že zdaj ful utrujena...siskamiska ja Poldy?????
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 21:20:42
|
|
|
|
siskamiska
|
joj Poldy, sorry sem mislila da si hotla še nekaj napisat, pa sem šele zdele vidla da si
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 21:25:13
|
|
|
|
siskamiska
|
Poldy vem kakšen položaj misliš da naj bo ta za pestvanje, sej ga samo tako držim v naročju, drugače ga sploh ne. Preoblačenje v naročju mi dela pa nekaj težav, sej sem se dons že dobovorila še z eno fizioterapevtko da bom šla k njej pa bom njo prosila naj mi pokaže. Tako da bomo hodili samo še na fizioterapije in delali nič več drugega sploh! A katera ve mogoče koliko pride parkirnina na železniški v LJ?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 21:28:54
|
|
|
|
poldy
|
Ja meni je to treniranje na začetku kar nekaj časa vzelo, pa imam samo enega
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 21:29:43
|
|
|
|
Nisaa
|
oj! poldy a vi ste tud mel parezo ,sej nevem al je to isto ebrova alpa brahialis pareza?? no to je blo pri mojih obeh pri prvem desn aroka pri gaju pa leva...no Gajeva je že skor čist ok zgleda ni mel take hude pareze ,je pa zadnč rekla terapevtka da je manj hipoton -mehak kot pa Maj k je tud k njej hodu??Kam pa hodte na nfth ??? no sm dons srečala v trgovini zdravnico ,ki je Gaja oživljala,pa nims mogla kr mim sem se ji zahvalla pa mal sva poklepetale ni mogla vrjet da je že 4 m pa ful je bla vesela da je vse ok z njim,pa je rekla da nej se pridemo enkrat gor v bolnico pokazat
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 21:30:56
|
|
|
|
corfu
|
čer
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 21:35:04
|
|
|
|
Freycha
|
čer corfu a me kaj pogrešaš?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 21:37:12
|
|
|
|
corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha čer corfu a me kaj pogrešaš? Itak
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 21:39:11
|
|
|
|
rumba
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 21:41:06
|
|
|
|
baja*
|
poldy upam na čimboljši razplet pri tvojem dragem in mami pa da ne bodo Urše zobki preveč matrali tašonka tudi jaz sem mislila, da je žlička tega in onega že uvajanje GH. Jaz našemu nisem še nič dala, in se kot pijanec držim plota . Že od začetka sem si rekla, da bom prvih 6 mesecev izključno dojila in očitno mi bo res ratalo (še 2 tedna). Mika me pa večkrat in mu dam kaj za povohat , ma sem nesramna . Samo upam, da mi ne bo mali pol odklanjal GH, kot je bilo pri Rumbi. Siskamiska a ti si že začela z GH? Sprašujem, ker je Rene približno enako star kot David in Domen. Sicer pa čestitke za Davida, da je bil pohvaljen, pri Domnu pa se bo tudi vse poštimalo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 21:41:58
|
|
|
|
baja*
|
aja, pa dober večer kak sem nevljudna
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 21:51:03
|
|
|
|
rumba
|
baja*, ma moji otroci so že od nekdaj neješči, tako da je tudi to pripomoglo, da nista želela gh. Rene bo pa ja jedel, no?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 21:57:26
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu IZVIRNO SPOROČILO: Freycha čer corfu a me kaj pogrešaš? Itak iiii kak lepo!! ja kam si pa sedaj izginila?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 21:58:36
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba baja*, ma moji otroci so že od nekdaj neješči, tako da je tudi to pripomoglo, da nista želela gh. Rene bo pa ja jedel, no? jah ti vzgajaš naslednjike Heidi Klum pa kakega moškega predstavnika manekenov, itd..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 21:59:39
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober večer babike! Kak ste? Mi smo tak-tak Živa že dve noči nekaj štrajka, zaspi hitro, pol se pa zbudi in se hoče igrat in če se 5 min. ne ukvarjam z njo, se že kremži, če pa je še 5 min ne upoštevam pa taki jok. Sem se takoj spomnila na tebe Zvesta. Upam da bo danes bolje. Včeraj sem bla po dolgem času sama z mojimi babami-žabami pri eni prijateljici na RD. Kak je blo fajn. Res je pasalo. V soboto pa gremo spet na čago, ma druga prijateljica 30!!! Juuuuuuuuuuuuuuupi. Upam, da bo Živa sodelovala. Za vse ki imate take in drugačne probleme .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 22:02:39
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: rumba baja*, ma moji otroci so že od nekdaj neješči, tako da je tudi to pripomoglo, da nista želela gh. Rene bo pa ja jedel, no? jah ti vzgajaš naslednjike Heidi Klum pa kakega moškega predstavnika manekenov, itd.. Jap, ko se bomo pogovarjale tam na nastnikih bom pa važna.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 22:07:54
|
|
|
|
Kristina_1
|
Kapica jaz sem mela od Tomija, pa se mi je sam sklopu, neki ni blo o.k., pa smo ga nesli zanenjat. Poldy eno za tvojga in eno za mamo. Kaj je pa tvoj delal, da ma strgano mišico?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 0:56:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* Mika me pa večkrat in mu dam kaj za povohat , ma sem nesramna . Joj, naš mali itak že ful opazuje, ko jemo, zadnjič je pa potem, ko se je on že najedel, jokal (!), ko je gledal mene in Špelo jest kosilo, pa sem mu tko za foro ponudila žličko s kosilom, da vidim, kaj bo naredil in se je zagnal v tisto žlico, da sem se kar ustrašila. Je na široko odprl usta, zagrabil mojo roko in si poskušal žličko stlačit v usta. Bogi revček... Skratka, sem se odločila, da bom zdaj počasi začela mu uvajat okuse. Ampak nikoli nimam miru tega narest, ker bi mu rada čez opoldne to dala. Bom v soboto ali nedeljo začela, takrat bom menda doma ob taki uri.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 7:18:00
|
|
|
|
bačko
|
Dobro jutro! Midve sva že pokonci in piševa.Žana je ponoči bila pridna.Imam eno vprašanje.Kateri riž se daje otroku?Midve bova danes probale jabolko.Banana ji je bila všeč in tudi nobenih reakcij ni bilo.Bomo videli kako bo jabolko prenesla.Moj je zelo proti temu da ji že dajem sadje za probat.Tudi njegova mama mu govori da lahko že kaj probava samo on pravi da bo raje zdravnico vprašal.No jaz pa to kar malo naskrivaj delam. Pa še nekaj.A je obvezno ko otroka matrajo zobje da ima vročino in drisko?Naša ima kar ene napade in se naprimer kar naenkrat zapodi proti svoji roki ali pa igrači in jo začne grist.Vse daje v usta slini se še ne tako veliko.Ponoči pa je danes kar nekaj jokcala če prav je spala. No bodite pridne in tiste katere imate bolne otroke in da se čim preje pozdravijo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 7:55:28
|
|
|
|
Freycha
|
dobro jutro! včeraj so nam pa RR vzeli.... mi je bilo prav čudno ampak sem ugotovila, da nisem šla nič prej spat... sem pa tv dlje časa buljila jupiiiii danes pa k frizerju. Sem bila nazadnje tik pred porodom..... sem že prava dolgolaska
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 7:57:28
|
|
|
|
bačko
|
Dobro jutro! Jaz bom pa naslednjo soboto šla k frizerju da bom za nedeljo za Žanin krst lepa.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 8:09:30
|
|
|
|
lencyyy
|
jutro! No tudi midve s Tajo sva že pokonci,sva že atija pelali v službo BAČKO tud meni je moj k sem začela probavt gh kr nekej težil,da ne še,da naj dohtarco prašam pa ne vem kaj še ,da o tašči ne govorim,k bi tanajraj vidla da iz Bleda pridem v Radovljico da bo ona kej spasirala,jest pa sam vzamem.HUDOOOO ,ko da ne znam .Ja jest sem ji dala navaden riž pa je blo vse ok,zraven sem pa zmiksala še cvetačo pa ji je blo fejst všeč,jest ji dam en dan sadje, drugi dan zelenavo, tretji dan sok,pa morem rečt da kar sva probale jo ni nč zvijal pa vse ma rada Tud midve mava mal nosek zabasan ampak pomoje nav hudega,upam
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 8:11:30
|
|
|
|
lencyyy
|
uuuuuuuuuuuu frizer jest tud v soboto komaj čakam,sama sem frizerka pa si ne morem kaj dosti pomagat
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 8:12:48
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Freycha nisem ušla, ampak se nisem mogla povezat , pa ravno včeraj, ko se je moj z maketami ubadal, pa sem imela čas...no zdaj sem tukaj . Jaz naši frklji tudi uvajam, ampak kot pravi Tašonka to traja, cel obrok je velik za noht na palcu , bistveno mi je da okuša nove okuse, pa da je vse na easy, brez živčnosti, če hoče je, če ne, se doji...pa obe uživamo pa še dogaja
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 8:20:32
|
|
|
|
bačko
|
Lencyyy hvala za odgovor.Ja naša je imela 3 mesece krč in zato se moj boji.Da bi Žana imela kakšne težave s prebavo.Moja mami in tašča sta obe zato da naj ji že dajem GH in mi tudi dajeta nasvete kaj in kako.Samo moj je tako trmast in more biti tako kot on pravi.A pol ji lahko naprimer dam riž od ucle bensa?A ne obstaja prav otroški riž?
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......