anja7 -> RE: Julijke 2007 (2.del) (12.11.2007 14:48:52)
|
Evo naju. Sva bla dve urci zuni, zdej pa čakam z nabito polnimi joškami, da se mali zbudi in samo močno upama, da bo lačen! Ne, da bo ornk lačen in da mi obe sprazni.Joj, kake pobožne želje mam. Namreč naš mali zadnje par dni ful štrajka pri hrani in se mi zdi da zaradi zob. Ful ful ga matrajo. Aja, a so izpuščaji, ki jih ma okrog ust in ličkih kej povezani z zobmi? Se mi zdi, da sem enkrat nek brala, da so za zobe značilna rdeča lička in izpuščajčki?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Me pa prou zanima, kdaj bo tole kej ven pogledal. Srbi ga že ful dolg, ampak zdej ga je pa prou bolet začel in kr dost joka zarad tega. Mamo pa tud mi zadnje dva tedna ubitačne noči. Kr naprej zbujanje, krčenje nog, tlačenje vse kar dobi v usta,... Sem bla že prou navajena, da se je enkrat al pa max.dvakrat ponoč zbudu, hit pojedu, pa nazaj zaspal. Zdej je pa spet tko kt na začetku. Corfu tvoji Manci in tebi; VSE NAJ, NAJ za štiri mesece. Zvesta tebe pa čist razumem glede telih noči-Welcome to the club Pupi, Julij; vama pa bravo za tako lepe noči in vama želim, da še naprej ostanejo take. Vse babike k mate slikce pod gesli pa lepo prosim, če mi lahko pošljete gesla, ker bi ful rada videla vaše princke in princeske. Naš mali še kr spi - zdej k bi jaz rada, da se zbudi in je, bo pa on spal.
|
|
|
|