Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 10:05:52
|
|
|
|
siskamiska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Se štemplam no končno smo te dočakale, smo te ful pogrešale veš... Domen je pa danes prespal celo noč in sicer od 21.30 - 7.30. Njegovo joško mi je pa skor razneslo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 10:06:49
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha baja kdaj greva medve zvečer na pir? V bistvu babike sem ravnokar razmišljala. Bi si upale en večer vzeti zase in da gremo same zvečer ven? Jaz sem za!!! Enkreat bo treba porabit vso to mleko, ki ga zdaj skladiščim v zmrzovalniku Joj jaz pa pojma nimam kdaj sem test delala Spravljenega imam nekje, ampak datuma si pa nisem napisala zraven Ajvy je vse ok pri tebi? Tak mi pa gremo dans k mojim na kosilo! Je mama Maju kupila budnico pa me prav zanima kakšna je! Pa bomo šči malo na sprehod po Kungoti... peekola da jo res pogrešam. Tale vetrovni Miklavž mi včasih nič ni všeč Ej naš mali je pa zadnje čase malo čuden. Vsaj 1x na dan kake pol ure do eno uro tu s kavča gleda skozi okno... nepremično, nič ga ne moti. Mogoče ve, da mami rabi svoj cajt na RRu, drugač je tečna No lepo bodite pa se tipkamo zvečer!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 10:07:34
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Se štemplam kaj, a nismo več tako zanimive, da te nič ni?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 10:08:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Domen je pa danes prespal celo noč in sicer od 21.30 - 7.30. Njegovo joško mi je pa skor razneslo A mata David in Domen stalane joške? Vsak eno?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 10:10:57
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Domen je pa danes prespal celo noč in sicer od 21.30 - 7.30. Njegovo joško mi je pa skor razneslo A mata David in Domen stalane joške? Vsak eno? Jaz sem se tudi to vprašala
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 10:42:06
|
|
|
|
siskamiska
|
ne nimata stalne joške, samo tak sistem imam da ko se prvi zbudi in začne jest je potem tista joška njegova celo noč. To pa samo zato da vem kateri je že jedel in kateri ni, ker sem čisto ubrisana ponoči ko se zbudim. Se mi je namreč dogajalo da sploh nisem vedla a sem ga že futrala, al še ne......
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 10:49:39
|
|
|
|
madejka
|
Siskamiska kak si pa zapomniše katera joška je od kerega? Meni se to dogaja da pri enem ne vem, če sva že jedla ponoči al ne, kaj šele pri dveh. Zaspim med dojenjem in ker dojim na obeh joškah ne vem, al sem ga že dala na drugo al sem že pri prvi zaspala
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 10:53:50
|
|
|
|
Češnca
|
Pozdravček! Naša noč je bila čudna; 2x budnica (seveda ni hudega, samo že doooolgoooo ni več tako)! Zgleda, da mu Aptamil1 ne zadostuje več?!? Pravzaprav se oglašam, da vam napišem sledeče: če imate shranjene slikce ultrazvokov, jih skenirajte ali skopirajte, ker originalni zapis počasi zgine (kot računi iz trgovine). Šibamo na sonček!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 10:57:53
|
|
|
|
siskamiska
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Siskamiska kak si pa zapomniše katera joška je od kerega? Meni se to dogaja da pri enem ne vem, če sva že jedla ponoči al ne, kaj šele pri dveh. Zaspim med dojenjem in ker dojim na obeh joškah ne vem, al sem ga že dala na drugo al sem že pri prvi zaspala to si pa zapomnim na ta načim v katero smer ležim med dojenjem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 10:59:07
|
|
|
|
siskamiska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Pravzaprav se oglašam, da vam napišem sledeče: če imate shranjene slikce ultrazvokov, jih skenirajte ali skopirajte, ker originalni zapis počasi zgine (kot računi iz trgovine). Šibamo na sonček! jaz jih imam poskenirano in sprintano
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 11:11:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet sem za pest las lažja... . Ampak imam pa čiste....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 11:20:11
|
|
|
|
kapica
|
Danes je bilo malo boljse, kar pomeni da sem dobila mal energije nazaj, pa raje nic ne hvalim, ker je bila verjetno spet enokratna zadeva. Hvala za tolazbo punce, res ste suuper . Freycha, jaz sem tako ze rekla, da po dojenju zacenjam kadit, ker mi tiste pauze res manjkajo. Saj se da mal nadoknadit tu gor, sam cistega mira pa nimam. Corfu, suuper da si uzivala, verjamem, da je bilo krasno .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 11:26:42
|
|
|
|
kapica
|
Siskamsika, vceraj je ze padlo par snezink, ampak nic vecjega . Zvesta, jaz tud, sope las ven pocesem . Eh, saj bo, kaj pa cemo. Jaz pa ne vem vec tocnega datuma, kdaj sem zvedela za plus. Sam se spomnim tistega blazenega obcutka, srece, olajsanosti in te zadeve. Ne bom nikol pozabila . Pa klub trenutnemu slabemu stanju, ze mislim na naslednjo . A ni to smesno?
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 11:44:49
|
|
|
|
Ajvy
|
Sej ste zanimive, ne rečem, vas redno berem, samo ponavadi nimam volje ne časa nič napisat.....mi smo v redu, mal nam zobki nagajajo- beri, je tečna kot sam vrag....v vozičku se neče več peljat, če ni čist pokonc....madame ima svoje prioritete...zdej se zbudi in se dere na ves glas, ker se pač rada posluša....ego ma velik po mamici.... KApica, jst sem tudi do nezavesti utrujena, pa je naša pridna za spat....ampak če se samo pet minut dere ker ji kaj ni prav,se meni popara srce...tak da jst čik pavze redno izvajam ,saj me pomirijo.... Hvala za skrb babe....
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 11:45:39
|
|
|
|
Ajvy
|
Zvesta, sem že razmišljala če mam kje kako plešasto barbiko ,da jo opremim z lasovjem, k ga je tolk povsod....
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 11:51:38
|
|
|
|
baja*
|
joj, ubitačno noč sem mela . Sploh nisem več na uro gledala, ker je blo itak brezveze. Non stop se je zbujal . Za piko na i pa se je ob 6 tak posral kot še nikoli (6 dni je nabiral), še gleženj je mel posran . Pol ure sem rabla, da sem celega popucala. Bila sem pa sama za vse, ker je mogo it dragi danes za 4 ure delat in sem ga valda pustila spat. Priznam, enkrat sem pa zaklela zraven . Zdaj sem se vrnila s sprehoda, volit sem tud že šla pa v štacuno sem skočla, dragi in mali pa sta še zunaj, tak da imam malo miru . gleda večernega pira: mene je strah, da bi glih takrat mali norel kot npr. današnjo noč , mlečnih rezerv pa si ne delam. Ne vem kak naj to speljem . ok, tu v bistrci bi že lahko skočla za kako urco al pa dve ven, in to bova z dragim zdaj enkrat tudi storila, odločitev je padla . tini6 isti PDP sva imeli , test sem pa delala en da za tabo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 13:20:01
|
|
|
|
tini6
|
Baja a potem se pa je Rene več kot 1 mesec prej rodil? Jaz sem pa še 1 teden preko roka nosila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 13:47:54
|
|
|
|
baja*
|
tini6 ja, točno 5 tednov se je prehitro rodil. Kosilo je že pospravljeno, sem kar špagete po bolonjsko skup spacala pa solato zraven naredila, je hitro pa še dobro povrhu . Zdaj se pa poknem na kavč , komaj sem čakala ta trenutek. Malo sem sitna danes, verjetno zaradi noči... aja, še to, včeraj sem le dočakala priklop sušilca . Prva runda se že suši. grem lenarit in se tolažit s čokolado
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 15:49:03
|
|
|
|
kapica
|
Ajvy, kak sem ti fausna tistega cika . No vidis, vsaj izpoves se tu gor, ce nic kaj drugega, men je tud vceraj taak pasalo. Drzim pesti, da bo za nas vse kmalu bolje . Baja, sitne smo vse kdaj pa kdaj, jaz sem po taksnih noceh kot je bila tvoja (imam jih kr naprej), totalno zmozgana, kaj sele sitna. Ni druge, kot pa iz skoz to, saj bo. Jaz sem pa danes popoldne vec kot dve urci spala, pa lezala, pa gledala Dinota kako spi. In je tako pasalo, se mi zdi da sem naspana kot se vse zadnje mesece ne. Sedaj se mali spi, moz je sel na fusbal, sem rekla da nic ne bo kosila danes , tako da se imam malo miru. Grem samo na brzino mal pospravit, pa marmeladne zepke naredit, ker dobimo zvecer spet obisk.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 16:40:05
|
|
|
|
anja7
|
Hojla babike! Evo mene, čist sem zmozgana danes. Noč je bila "enkratna". Mali se je zbudu ob 1.15, nazaj smo pazaspal ob 4.30. Zobki ga dajejo za znoret. Pa mal ma driskice, ampak baje je to od zobkov. Sva bla pa danes 4 urce zuni. Super je blo. Zdej pa čakam, da bo mali zaspan ratu , da k njemu zlezem in skup mal začmokava. Se še pol javm
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 18:18:33
|
|
|
|
Freycha
|
dober dan babike! evo, jaz sem ravnokar zlikala in malo pospravila, dragi pa je z Dito še pri tastu in tašči. Joj, kako paše biti malo sam doma in brez obveznosti. Čeprav sem kar malo zgubljena, ker mi nekaj non stop manjka. Hecno, ne? Očitno bo Ditin zobek kmalu zunaj, ker ima dlesen, kjer je desna spodnja enka čisto rdečo in zdelo se mi je, da se nekaj spodaj že belega kaže... bom pa raje še kak dan počakala, da se nisem slučajno kaj zmotila. evo, jutri pa spet v AUT. Če katera kaj rabi naj mi javi na ZS......
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 18:32:35
|
|
|
|
poldy
|
punce jest sem zej brala temo dvojne nosečke pofočkajte se od januarja letos in me je skor kap ko sem zagledala ta post: Ojla! Pa dajmo: MAMICA: 1 porod-19.6.1997 PDP23.6.1997 porod trajal 17 ur 2 porod-19.7.1998 PDP 24.7.1998 6 ur 3porod-9.3.2000 PDP 13.3.2000 3 ure 4 porod-20.9.2001 in dvojajčni PDP 25.9.2001 2 uri 5 porod-3.6.2003 in dvojajčni PDP 7.6.2003 1 uro 6 porod-15.7.2005 PDP 12.7.2005 5 ur NOSEČKICA: Sedaj sem 7 noseča,čakamo dvojajčna dvojčka,spol vem a ne povem in PDP 25.5.2007 in rodila bom v Kranju,če le ne pride kaj vmes. lp,dodi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 18:36:43
|
|
|
|
tini6
|
Če prav vidim ima 10 otrok?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 18:40:17
|
|
|
|
siskamiska
|
Ja ta mamica more bit pa res carica , in če prav vem je rodila malo pred mano ( nekaj tednov) v LJ.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 11.11.2007 18:46:25
|
|
|
|
poldy
|
24.5.2007 je rodila dve punci... Mene je skor kap, sploh si ne predstavljam, 10 otrok v 10 letih...Če bi jo hotle dohitet bi že mogle bit spet noseče A že kaj razmišljate o tem? Jaz že malo, ampak se mi zdi prezgodaj, ker bi rodila ravno takrat, ko bo začela hodit in govorit in ne bi mogla temu naklonit toliko pozornosti . Bomo še MALO počakali! Pa ve A ste že vse dobile menstruacijo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?