|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
9.11.2007 12:23:49   
Freycha
danes ni moj danuser posted image user posted image user posted image user posted image  prejle sem šla v avto po voziček in ko sem prišla dol sem ugotovila, da sem vzela ključe od stanovanja v LJ in ne od domauser posted image user posted image user posted image user posted image  tamala pa je ostala v stanovajnu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem potem prosila sosedo za telefon, da sem poklicala mamo, da je poklicala dragega, da je priletel ikz službe user posted image  mala se je pa fuuuulll drla, ampak najhuje je pa bilo, ko je vbmes utihnilauser posted image user posted image user posted image user posted image  to je bilo pa hujše kot največje nočne nore...... jokala sem pa ko dež, pa zdej so se mi pa tut kar solze ulileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

****, kako sem lahko tako gnila in neodgovorna mamauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
9.11.2007 12:26:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
Zvesta, tnx, k si link skrajšala!user posted image

Jaz bom pa znorela, kako me mali zeza s tem futranjem. Se dere od lakote in si prst vleče, ko nardim mlek, pa parkrat potegne, pol pa noče več in se pogovarja, pa reži, pa zvija se k glista, da mi skor iz naročja pade... To me sploh ob pamet spravlja, tole zvijanje, ko je tako močen, da ga komaj krotim. Ne morš verjet, kako so močni ti drobižki.user posted image In pol ga moram z vso močjo ukleščit z vsem, kar premorem, da ga lahk normalno futram.user posted image

Tašonka, ni za kaj. Sem mogla najprej pogruntat kak se to naredi, pa še brco v rit sem rabla. Hvala, da si mi jo dala.

Glede hranjenja pa se lahko samo podpišem. Men še ne zizi isto dela, pa na flaši. Pa bog ne daj, da sma v kuhni in ne v sobi. Še slabše je, če se pogovarjam s kom ali če se kdo zraven pogovarja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2527
9.11.2007 12:27:04   
siskamiska
user posted image

pa da vidmo če se bo kej bolš vidlouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
9.11.2007 12:27:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

danes ni moj danuser posted image user posted image user posted image user posted image  prejle sem šla v avto po voziček in ko sem prišla dol sem ugotovila, da sem vzela ključe od stanovanja v LJ in ne od domauser posted image user posted image user posted image user posted image  tamala pa je ostala v stanovajnu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem potem prosila sosedo za telefon, da sem poklicala mamo, da je poklicala dragega, da je priletel ikz službe user posted image  mala se je pa fuuuulll drla, ampak najhuje je pa bilo, ko je vbmes utihnilauser posted image user posted image user posted image user posted image  to je bilo pa hujše kot največje nočne nore...... jokala sem pa ko dež, pa zdej so se mi pa tut kar solze ulileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

****, kako sem lahko tako gnila in neodgovorna mamauser posted image

freycha.... joj, te čisto razumem kako ti je bilo... ampak zaradi tega še nisi neodgovorna mami... kje pa....saj si čisto trezno odreagirala in poglej kako lepo se je vse izpeljalo.. Diti nič ne manjka zdaj, razen mirne mamice... globoko zadihaj in pomisli na to, da je mimo in je vse v redu...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2529
9.11.2007 12:34:42   
Anonimen
freychauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2530
9.11.2007 12:39:52   
Freycha
no, od vsega hudega je noro bruhala, ko sem jo nafutrala.user posted image Sem jo mogla v 10. min 2x preobleči, ker se je cela pokozlala, ampak sedaj je pa od utrujenosti končno zaspala.... upam, da bo vsaj 15 min, da malo k sebi pride.....
joj, zdej mi je pa še manj do nemščine user posted image  pa ne morem spet rečt, da ne morem, ker jo stalno kenslam user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
9.11.2007 12:40:06   
Anonimen
siskamiska.. sem ti poslala mejl...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2532
9.11.2007 12:40:44   
SANEK1
Freycha user posted image user posted image user posted image
Ne se sekirat in premišljevat, to se lahko vsakemu zgodi, pa zato ni slaba mami. Super si odreagirala. user posted image user posted image user posted image
Glavno, da je vse ok, zdaj pa se cartajta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
9.11.2007 12:41:24   
Anonimen
freycha...mogoče bo pa ta nemščina glih prav... da misli preokreneš...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2534
9.11.2007 12:45:33   
Freycha
verjetno res ja zvesta. Čeprav se je po takih dogodivščinah kar težko skoncentrirati..... pa tut neke volje ni. No, sej bo... tistih 45 minut bom že zdržala, malo pa tut upam, da ne bom kje pozabila med tem časomuser posted image  joj, sej zdej mi je že malo smešno, ampak prisežem, da je to najhujša stvar, ki se mi je zgodila v življenju. To so taka čustva, da sploh ne znam povedat. Zdej mi bo mogoče malo bolj jasno kako je staršem, ko izgubijo otroka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
9.11.2007 12:47:14   
Freycha
na, tut 10 minut ni spala user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
9.11.2007 12:49:22   
Anonimen
freycha... res jo obleči in daj na balkon... če ti ne nese dežja not, je super...

naš je zdaj 2 uri odsmrčal, pa bi še več, če mu ne bi naša mačka v vozek skočla...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2537
9.11.2007 12:49:26   
rumba
zvesta, hvala. Pa ne, ni treba menjavat slikice. Naj bo na seznamu samo Julija.user posted image
Freycha, user posted image . Pomiri se. Zaradi tega pa že nisi slaba mamica, daj no!!!! To se lahko vsaki zgodi (jaz sem enkrat Aneja zaklenila v avto skupaj s ključiuser posted image .... pa sva se gledala skozi okno, oba tulila in čakala atijauser posted image ). Ne si toliko očitat! Važno, da si dobro odreagirala in se je hitro razrešilo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
9.11.2007 12:51:02   
Anonimen
zvesta, hvala. Pa ne, ni treba menjavat slikice. Naj bo na seznamu samo Julija.

saj se mi je zdelo... zato pa nisem menjala... a, a sem brihtna? user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2539
9.11.2007 12:51:35   
Anonimen
meni se pa ne rata priklopit na noben server na eMuli...bi mogla nujno prit do pesmic od Romane Krajnčan

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2540
9.11.2007 12:54:14   
julij
Freycha, si poskušam predstavljat, da ti ni bilo lahko. Sploh, ko je malecka nehala jokat. Pa saj to se lahko vsakemu zgodi! Ne očitaj si.

Samo zate user posted image user posted image user posted image

Zvesta, hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
9.11.2007 12:56:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julij

Zvesta, hvala!

zakaj pa?

SPOMINZLATERIBICE.PRESS

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2542
9.11.2007 12:56:33   
rumba
zvesta, a bi rada CD od Romane Kranjčan? Če želiš, ti ga presnamem in pošljem.user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
9.11.2007 12:57:45   
Anonimen
glih zdaj nekaj dol vlečem, da bo mala zadovolja, ko pride iz vrtca....

sicer pa hvala za ponudbo, Rumba... itaq grem v ponedljek v službo in si bom tam vse vzela in prepekla...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2544
9.11.2007 12:59:21   
siskamiska
Freycha živemu človeku se vse zgodi, zato si ne ženi k srcu! user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
9.11.2007 13:00:33   
siskamiska
Zvesta ti lahko presnamem cd in pošljem če želiš. ti samo reci

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
9.11.2007 13:00:58   
tini6
Joj, hudo Freycha, se je še meni srce trgal, ko sem brala. Zda pa jo le fejst pocrkljaj.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
9.11.2007 13:01:56   
julij
ANA, jupi za 4 mesece...

Zvesta, zato! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
9.11.2007 13:02:15   
siskamiska
no sem šele zdele vidla, pač slepa kurauser posted image .
Zvesta kje pa delaš če ni skrivnost?

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
9.11.2007 13:04:45   
SANEK1
Ana vse najboljše za štili mesece, Živa ti pošilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?