|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 19:56:52   
Pia73
Danes sem pa jaz ZELO, ZELO vesela!!! Čeprav me je še vedno malo strah,... Po izkušnjah, ki jih imam bo verjetno tako do konca,...:angel::angel:

Skratka, danes sem imela prvi pregled pri moji G. Najina :duda: je velika 13,7 mm, noseča pa sem 4 dni manj kot kaže zadnja M, kar je čisto logično saj so bili moji ciklusi dolgi 32 dni. Tako, da imam PDP 22.07.2004

Ko sem prišla k moji G je rekla: a vi ste pa noseči. Čestitam! Sem že mislila na vas. Kar sleči se pojdite. Grem in ko pridem iz slačilnice zavijem proti UZ, pa pravi: ne,ne,...kar na stol, da vidimo, če ne gre morda za izvenmaternično,... Ojoj,... Se vsedem na stol, me pretipa, sprašuje, če kaj boli,...pa me nič ni bolelo! Pa Pravi: no pa pridite na UZ, pa grem, se vležem, pokrčim noge in čakam,...sekunde so bile težke kot ure,... G mi vtakne UZ in nato nekaj naštimuje na ekranu ali kje pa naenkrat čujem bitje srčka,...solze so mi zameglile pogled, videla sem najino tako težko pričakovano :duda: in slišala sem njen srček,.... Komaj sem se premagala, da nisem zajokala, saj sem hotela vse slišati,... Skratka najina :duda: je velika 13,7 mm, srček ji bije in zaenkrat izgleda vse v redu,...:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Ko je G končala s pregledom, sem jaz še kar ležala na tisti postelji in gledala v ekran,...Šele, ko mi je rekla: lahko pridete,...sem se spet prizemljila.

G je bila vesela, čeprav mi je povedala, da je imela pred parimi dnevi punco na NS (sicer ona nima licence, naredi pa NS) katere :duda: je bila brez zgornjega dela glave,....:(

Potem pa me je pomirila, da je sedaj samo še 3% možnosti, da bi šlo kaj narobe,... Upam, da ne zapadem pod te 3%,....:miska::miska::miska::miska::miska:

Vsaj do NS se še ne upam preveč veseliti,....

Sicer pa je mož danes povedala svojim staršem, jaz sem povedala mlajši sestri in mami, ostalo ožje sorodstvo in ožje prijatelje bomo seznanili v prihodnjih dneh. V službi pa bom povedala, ko bo za mano vsaj NS, će ne že 3 mesece,...

Morda tale post ne paše najbolj pod tale forum a tu me poznate in čutite z menoj,...Če dovolite bi jaz še kar ostala med vami,.... :rozica::rozica::rozica:

LP Pia73 :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 20:00:17   
Teya
ma ku lepo...mam kr puhne očke....
uživej vsak dan posebej!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 20:04:38   
pika74
Ojla :rozica:Pia73:rozica:,

To si pa tko lepo napisala. Se mi je zdelo, kot da se meni to dogaja. Sam žal... bom mogla še mal počakat. Trenutno sem čist v drugih vodah. Ampak je lepo tkole brat take čustvene stvari. Sem se res kar vživela v to vlogo. No, na konc sm se pa mogla kr mal uščipnt, da sm se zbudla iz te lepe vloge in sm rekla - "Ej Pika74, sej to še niso tvoje sanj;)". Še mal punce, pa bomo tud me to doživljale.

Pia73:nosecka:,

Enga :pujs: za srečo in po enga :pujs: za vse ostale, ki še čakamo na to srečo.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 20:08:18   
tia

Pia73 tako vesela sem zate,da si sedaj pomirjena,da je s tvojo :duda: vse v redu.Bom še naprej stiskala pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,mislim nate,saj tudi jaz se temu trenutku počasi približujem.
Koliko tednov si :nosecka:?

Uživaj v 9nebesa,mislim nate!!

Tia

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: naj vašo familijo čuvajo.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 20:12:00   
Pia73
Hvala punce! :rozica::rozica::rozica:

Danes mislim, da sem 7t in 4 dni, ker mi je prestavla rok iz 18.07 na 22.07.2005!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 20:14:18   
tinkamiška
Pia, tudi mene si čist raznežla...upam, da bom kmalu lahko tudi sama doživljala tako lepe občutke kot ti.:rozica:

Veselim se s tabo in ti želim vse najlepše še naprej!:angel:

Tinka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 20:29:09   
Sisy
Pika mene pa zanima (glede na to da ne spremljam foruma redno) kako dolgo sta se trudila za :duda: in kako ti je uspelo? Maš kakšen recept?:)-:)-:)- Si si merila temperatura,računala dneve al so ti pomagali ovu.testi da si zanosila? Sej veš,me ta zatežene "wannabe pregnant" hočmo vse vedet..ha ha :)- mal heca mora bit....

Aja tvojo zgodbica je pa tooook lepa da se kar solzne učke dobila....:rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 20:29:58   
Sisy
ups oprosti za mojo napako-sem napisala Pika namesto Pia! sorči

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 20:36:39   
cmokec
Pia73, zdravo.

Sem prav vesela te novičke, pa še tako lepo si napisala. A srčka si tudi že slišala? To je res ena lepa novička.
Upam, da se ti kmalu pridružimo, do takrat pa le ostani z nami.

:rozica: za :nosecka: in :pujs: za :duda:

cmokec

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 20:37:50   
Pia73
Ja, jaz imam že 4 leta starega fantiča,... Nato sva se pred cca 2,5 leti odločila za še enega :duda: Pa je kmalu uspelo in se končalo z s.s., nato smo poskusili še enkrat in spet je hitro uspelo a se žal spet končalo z s.s. Nato sva si vzela pol leta pavze in nato je prišlo in odšlo 16 nezaželjenih M,.... Po enem letu neuspešnega poskušanja sem opravila HSG, mož spermiogram, histeroskopijo,... Vse je bilo v redu, čeprav vedno ni kazalo tako...

Sicer pa sem v mesecu, ko sem zanosila prvič pila čaj krvomočnico, mož pa je jedela vitaminC, zink tablete in tablete koencim Q10,... pa :veliko :sloncek::sloncek::sloncek:
IN TO JE TO!!!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 20:49:04   
emaa
Pia lepo, ti kar poročaj, mi smo vedno vesele, ko zvemo dobre novice.
LP
Ema

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 20:51:51   
cmokec
O, sem mogla še enkrat prebrat, tako je lepo napisano.

A za spol si pa pozabla vprašat?:ups: Kako bom pa vedla kaj naj jaz imam, da bova lahko še en parček nardile. Pohiti z informacijo, ker sem jaz ravno v najlepših :sloncek: :sloncek: dnevih.

cmokec

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 21:03:06   
Pia73
Ja, punčko smo naročili,....:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 21:03:49   
pika74
Ej, a se to že vid:zmeden2::zmeden2:?

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 21:05:37   
cmokec
:bravo::bravo::)-:)-:bravo::bravo:
zmenjeno

cmokec

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 21:05:38   
Pia73
Ne, Pika74 :)-:)-:)-:)-:)- samo naročil pa smo jo,...

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 21:06:56   
pika74
a slikco si dobila? Vem da enkrat dobiš slikco sam ne vem kdaj točn - a pr prvem pregledu al pol kasnej:zmeden2::zmeden2::zmeden2:.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 21:07:13   
cmokec
Sej drugač pri nas ni važno, kaj bo, sam da bo dec zdrav.:)-:)-

cmokec

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 21:13:36   
Pia73
Ne, nisem še rekla za slikico, sedaj niti ni veliko vidnega, samo, da srček bije,...

Naslednjič pa bo dan odločitve ali bo ali....saj ne upam napisati,...

No, NS pri moji G (ki nima licence) imam 07.01.2005, nato pa grem še po drugo mnenje k dr. Strah v Domžale 10.01.2005. Uh, me je že strah, ko pomislim na to,...:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Kar bo pa bo,...

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 21:15:21   
emaa
Te bo Strahova potolažla, je fejst punca (moja G), jest mislim, da bo vse super.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 21:16:45   
Pia73
Ja, jaz tudi upam na najboljše,...:miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 21:18:13   
baguSka
Sam tale dohtarca Strah ma pa že priimk tak da so jo lohk mau bojiš :)-! No jst mislm da vseen ne bo panike.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 21:19:01   
baguSka
držim :miska::miska::miska::miska::miska:!!!!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 21:20:28   
cmokec
Že včeraj si najavla, ko smo pestke za Neni držale (in jih še držimo), da imaš danes pregled. Jaz sem takoj kavo skuhala in se je na usedlini pokazalo, da imaš vse pod kontrolo. Pomahalo ni sicer še nič, ampak brez panike, je pikec pokec še premajhen.

Edini problem vidim v tem, kje bi eno veliko mrežo napela, da bi te 10.1. ujele nekje okoli Ljubljane v mrežo in odpeljale na kavo. Pa bom zvedla, po keri cesti boš šla, tko da tudi to ni problem.

V bistvu problema sploh ni. :)-:)- Vse štima kot je treba.

cmokec

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   TAKO SEM VESELA
8.12.2004 21:21:13   
emaa
Sem v ponedeljek nazadnje koristila abonma pr njej, pa je bla ful jezna, ko je gledala po kartoteki (je bla vmes dvakrat na porodniški), zmeraj piše plodna. Je malo žalostno, me pa tud mal nasmeje, ko pomisliš, M ma, pol je plodna. Ampak najbolj me je nasmejal izraz na njenem obrazu, kako morajo tko nakladat v kartoteki.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?