ircica -> RE: NoVeMbEr 2006 (2) (19.10.2007 19:27:48)
|
Kostja že spi, ker je danes prešprocal popoldansko spanje. Jaz pa se bom nominirala za najslabšo mamo leta. Obrazložitev: 1. Kupila sem mu danes ful lepe čeveljce Ciciban. Svetlo in temno rjave. Ko sva prišla domov, sem jih skrbno pošpricala z impregnacijskim sprejem za črne čevlje. Tako da ima zdaj popolnoma nove čevlje, ki zgledajo kako leto nošeni. Sem se kar malo zjokala, zdaj pa še razmišljam, kako naj mojemu pojasnim, da taki so najlepši[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] 2. Ko sem kuhala kosilo, je mali iz koša izvlekel jogurtov lonček in ga pošteno oblizal. 3. Da bi še dodatno ponazoril, kako je sestradan, je prevrnil mačje brikete in si jih celo pest stisnil v usta, potem pa enega za drugim ven špukal. 4. Vse, kar sem skuhala v zadnjih 3 dneh, je doživelo prrrrrrrr in špukanje za hrbet. Sem se odločila, da ima vneto grlo, pa pediater pravi, da ga nima. 5. Ko sem mu končno spravila 5 žlic rižote po grlu, je vzel krožnik in si ga poveznil na glavo. Jaz pa sem šla iskat fotoaparat. 6. Danes je dobil 2 nova bodija iz CA. Ne, ker mu jih manjka, ampak ker se meni ne da likat. Zdaj pa bom v miru zehala, ker konkurence tak nimam. Nogavica, dobra si, d veš od kod so vse Živine praske. Kostja ima vsak dan kako rdečo liso kje na obrazu, pa sploh ne morem pogruntat kdaj in kje se je udaril. Je preveč možnosti.
|
|
|
|